NAB Laserkirurgi & Hälsovård

betyg4.7 Fantastiskt bra(37 betyg)
Birger Jarlsgatan, Stockholm
I augusti flyttar vi verksamheten helt och hållet till vår mottagning i Täby, endast 12 minuter från Tekniska Högskolan med Roslagsbanan eller buss! Det kan därför vara svårt att hitta lediga tider på Birger Jarlsgatan. Varmt välkomna till Täby!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
NAB Laserkirurgi & Hälsovård
(37 betyg)
Laserklinik/läkarmottagning
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
37 betyg
till NAB Laserkirurgi & Hälsovård
Bra bemötande och info. Innan och under pågående behandlingen.
till NAB Laserkirurgi & Hälsovård
Väldigt snabbt och enkelt, gjorde inte mycket ont heller. Va skönt att få lite information om de födelsemärkena jag ville ta bort också, och hur jag ska ta hand om dem efter behandlingen. Tack!
till NAB Laserkirurgi & Hälsovård
Susanna var mycket professionell och trevlig. Kommer absolut gå till henne igen.
till NAB Laserkirurgi & Hälsovård
Proffsigt och bra på alla sätt och vis.

Om företaget

NAB Hälsocenter är en privat specialistläkarmottagning med huvudsaklig inriktning på laser och laserkirurgi samt diverse estetiska behandlingar, bl. a. anti aging och avancerad kosmetisk gynekologi. Vi använder oss av marknadens mest effektiva och säkra (CE-märkta) utrustningar och vårt mål är att erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. Vi uppdaterar oss inom den teknologiska marknaden och vi förnyar vår behandlingsutrustning kontinuerligt. Vi använder oss av säkra och beprövade metoder. NAB Kliniken bedriver hälsovård, vaccinationer samt allmän sjukvård i privat regi.

Bilder