Stefanie Scheer

betyg4.9 Fantastiskt bra(8 betyg)
Hornsgatan 70, Akademikliniken, 118 21, Stockholm
Hej! OBSERVERA att jag från och med den 30 Mars 2020 flyttar till Rehabkliniken på Västmannagatan 40. (Odenplan) För att boka behandling gå till : http://stefaniehosrehabkliniken.bokadirekt.se Tveka inte att ringa mig om du har några frågor. Varmt välkommen! Förköpta tillfällen och presentkort gäller i 1 år från köptillfället.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Stefanie Scheer -
(8 betyg)
Massageterapeut, Nutritionist, Personlig Tränare
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
8 betyg
till Stefanie Scheer -
Duktig, bra och professionell. Vet hur hon ska hitta mina punkter som behöver behandlas. Dessutom trevlig och behaglig som person!
till Stefanie Scheer -
Stefanie är den bästa massören jag har varit hos. Har varit en återkommande kund i tre år. Rekommenderar alla att boka tid hos Stefanie 😊🌟🌟🌟🌟🌟

Om företaget

Stefanie Scheer är Certifierad Massage terapeut från Axelsons, godkänd av Branschrådet Svensk Massage och även Nutritionist och Personlig Tränare. Med lång erfarenhet som massageterapeut erbjuder hon professionella terapeutiska massagebehandlingar mot smärta, skador och/eller stress, eller en djupt återhämtande och avkopplande massage. Hon är dessutom utbildad i Dry Needling, Kinesio-tejpning och Koppning och jobbar även på Grand Hotel Nordic Spa & Fitness med femstjärniga behandlingar.

Bilder