1. Hem
  2. Övrigt Stockholm

Stockholm

betyg4.6 Fantastiskt bra(191 betyg)
Birger Jarlsgatan, Stockholm
Vi har flyttat från Östermalm till Täby, Roslags Näsby. Endast 12 minuter från Tekniska Högskolan med Roslagsbanan eller buss! Vänligen öppna länken nedan om du önskar boka tid i Täby: https://www.bokadirekt.se/places/nab-laserkirurgi-estetik-halsovard-14799/

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Norra Kliniken
4.6
(191 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
191 betyg
Svetlana K.
till Norra Kliniken
Bra behandling, gott bemötande, mycket nöjd.

Visa mer

Lise-Lott A.
till Norra Kliniken
Snabbt o smidig o fint resultat!!!

Visa mer

Therese E.
till Norra Kliniken
Jättebra. Dr Susanna är väldigt duktig och jag känner mig trygg och omhändertagande. Fina lokaler och trevligt bemötande. Jag kan verkligen rekommendera Fotona 4d ansiktslyft. Otroligt vad man kan göra med laser.

Visa mer

Lars K.
till Norra Kliniken
Enkel, snabb o effektiv! Bra info, ingen smärta, rekommenderas!

Visa mer

Om företaget

NAB Hälsocenter är en privat specialistläkarmottagning med huvudsaklig inriktning på laser och laserkirurgi samt diverse estetiska behandlingar, bl. a. anti aging och avancerad kosmetisk gynekologi. Vi använder oss av marknadens mest effektiva och säkra (CE-märkta) utrustningar och vårt mål är att erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. Vi uppdaterar oss inom den teknologiska marknaden och vi förnyar vår behandlingsutrustning kontinuerligt. Vi använder oss av säkra och beprövade metoder. NAB Kliniken bedriver hälsovård, vaccinationer samt allmän sjukvård i privat regi.

Bilder

Detaljer och kontakt