Unity Yogamassage

betyg5.0 Fantastiskt bra(6 betyg)
Långholmsgatan 20, 117 33, Stockholm
Inga förkunskaper om yoga krävs för att testa en behandling!

Boka tjänst

  • Yogamassage90 minuter, 950 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Natalia Rolandi
(6 betyg)
Dipl. Yogamassageterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
till Natalia Rolandi
Så skönt och avslappnande! Natalia är jätte duktig, väldigt lyhörd och trygg. Jag är van med olika typer av massage men det här var en helt ny upplevelse för mig. Super nice, I’ll be back! 💕
till Natalia Rolandi
Utan att överdriva var det nog den bästa massagebehandling jag varit med om.. Kombinationen av yogastretch och massage var magisk och Natalia var så lugn och förtroendegivande att jag verkligen kunde slappna av till 100%. Efter behandlingen var jag helt och hållet harmonisk- det var ett såå skönt avslut på arbetsveckan och start på helgen.
till Natalia Rolandi
Det var väldigt skönt och avslappnande. Lugn och behaglig stämning också! Kommer att boka igen.
till Natalia Rolandi
Fantastiskt bra!! En djupgående och mycket behaglig massage. Rekommenderar varmt!

Om företaget

Unity Yogamassage finns i Hornstull i Stockholm. Yogamassage är en dynamisk och djupgående helkroppsmassage som har sina rötter i indisk tradition, Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper. Behandlingen är avkopplande och samtidigt aktiv form av massage där oljemassage, yogabaserad-stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Genom oljemassagen ökas cirkulationen och stretchingen skapar rymd i kroppen. Genom detta ger man kroppen goda förutsättningar till att läka.  Yogamassagen tar ca 75 min och utförs på en madrass på golvet, terapeuten använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning och hela kroppen behandlas. Behandlingen avslutas med avslappnande huvud och ansiktsmassage. Efter en behandling kan din kropp kännas lätt, vitaliserad och full av energi.

Bilder