1. Hem
  2. Annan Stockholm

Vinayoga

betyg5 Fantastiskt bra(5 betyg)
STARRÄNGSRINGEN 47, 115 50, Stockholm
Hjärtligt välkommen till Vinayoga, Vi erbjuder MediYoga, medicinsk yoga, yin yoga, meditation och klangskålsresor både privat och för grupper. För grupper vänligen ta kontakt direkt eller via info@vinayoga.se. PT Yoga för dig som av olika anledningar vill yoga i hemmamiljö eller online och önskar ett privat yogapass. Vi utgår från dina behov och skräddarsyr ett program som passar dig, medicinsk yoga eller traditionell. Yoga mot bland annat stress, utbrändhet och för bättre sömnkvalitet. Vi jobbar med andningsteknik, övningar för ökad rörlighet, balans och återhämtning. Du ökar ditt välbefinnande och investerar i framtida hälsa. Beskriv gärna i bokningen kort vilken typ av yoga du är intresserad av och om du yogat innan. Finns ingen ledig tid? Då har vi en återbudslista, ta gärna direktkontakt med oss via SMS. Friskvårdsbidrag gäller.

Boka tjänst

Yoga

  • PT Yoga, MediYoga, Medicinsk yoga, Yin yoga
    60 minuterMer info

Personal

noImage
Åsa Hillbom
5
(5 betyg)
Yoga instruktör
Hej, jag heter Åsa och är certifierad instruktör inom bland annat MediYoga, den terapeutiska yogaformen som används inom svensk hälso- och sjukvård, Yoga vid olika sjukdomstillstånd, på Karolinska Institutet, Yin Yoga, Chakran & Kinesisk medicin. Qigong, klangskålar samt meditation. Jag tror på ett holistiskt synsätt som tar hänsyn till hela människan, där samspelet mellan kropp och sinne är avgörande för en frisk kropp och själ. Att yoga är ett viktigt komplement till traditionell medicin. Min vision är att alla kan göra detta och jag anpassar efter behov. Att se träning för hälsa i stället för enbart prestation. Du lyssnar på din kropp och utgår ifrån dina egna förutsättningar. Min drivkraft är att ge verktyg till välmående och förbättrad livskvalitet på ett jordnära och närvarande sätt.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
Kent H.
till Åsa Hillbom
Helt grymt bra är som en ny människa 😀

Visa mer

Bob B.
till Åsa Hillbom
👍

Visa mer

Jannike H.
till Åsa Hillbom
Då jag har smärta i rygg så uppskattar jag Åsas kunskap i medicinsk yoga. Som balsam för kropp och själ.

Visa mer

Johan L.
till Åsa Hillbom
Toppen - energigivande och balanserande pass. Yinyoga med inslag av medicinsk yoga, avslutade med avslappning till toner av klangskålar.

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt