Boka Cuddle Party - gränssättning och beröring 180 min , 300,00 kr

Varannan onsdag på Hälsans Hus, Södermalm, Stockholm.

Det här är en workshop för att känna in din kropp och träna gränssättning, upptäcka saker om dig själv och som bonus få oxytocin och närhet!

Ett officiellt Cuddle Party är ett sätt att uppleva närhet och intimitet i ett ickesexuellt sammanhang med tydliga ramar och regler. Första regeln är att vi har kläder på. Ramar för att våga utforska och känna in sin kropp, för att njuta mer och träna på att uttrycka oss tydligt om vad vi vill.

Det går jättebra att vara med på välkomstcirkeln (En timme där vi gör övningar för att lära känna varandra och träna på kommunikation och gränssättning) och sedan ta en macka på andra sidan rummet. Oavsett hur mycket du väljer att vara med på beröring (eller inte alls!) så kommer du ha möjligheten att i en guidad, trygg och avslappnad miljö känna in din kropp och vara dig själv.

Regler: Vi människor behöver beröring där sex inte är syftet. På ett officiellt Cuddle Party går vi igenom 11 regler och gör övningar i början av kvällen. I den första delen - välkomstcirkeln sker ingen beröring. Sedan kan du välja och reglerna är tydliga. Beröring sker alltid efter att ha frågat muntligt. Det är beröring utan sexuell avsikt och ett nej är en fullständig mening.

Från klockan 18 är det mumsig fika och 18.30 stänger vi dörrarna och börjar välkomstcirkeln. Mackor finns och mikro vid behov. Uppge ev allergier vid anmälan. Ej rullstolsanpassat, har du intresse för Cuddle Party med grupper som behöver anpassningar, hör av dig!

Du når mig Sofia Kreissl, Somatisk sexolog, Certifierad Cuddle Party ledare och Samtyckeshjulet ledare (The Wheel of Consent) på 0737 - 448214 eller sofiakreissl@gmail.com för frågor. Läs mer om mig på www.sofiakreissl.se eller läs på:

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/cuddle-party-40458794

DSC_4046.jpg

Östermalm Massage och Coaching

Kroppsterapeut, relationscoach, massör från Axelsons och somatisk sexolog med inriktning på njutning, utbildning och läkning genom kroppen.

Etik, integritet, omtanke, respekt och utveckling inom massage och coachning med tantra som inriktning.

Välkommen att uppleva, utforska och läka dig själv när du får vara precis som du är.

Kurser i Samtyckeshjulet , Orgasmisk Yoga Meditation och Cuddle Party

Boka på http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

/Sofia

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 7-16, vissa kvällar och helger, hör av dig om inget passar så löser vi det!
Adress
Baldersgatan 7B
114 27 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗