Vad vill du boka?

Välkommen till bokningssidan

Just nu är det bara befintliga klienter som kan boka fritt här - nya klienter ombeds vänligen att först titta på hemsidan - under "Aktuellt" - för information om väntetider etc.

För mer information om mig och hur jag arbetar välkommen att besöka www.psykologdanielkraft.se!

Här kan du se mitt schema och boka tider när det passar dig. När du bokat får du ett mail där det också finns en avbokningskod som du kan använda att ändra eller avboka med (senast 24 timmar innan tiden). Det kommer också ett påminnelse-sms dagen innan.

Systemet funkar så att jag lägger upp ett standardschema; hittar du ingen tid som passar är du välkommen att höra av dig så kollar jag om det går att ordna till något.

NYA KLIENTER, vänligen OBSERVERA: Du kan bara boka här om du först haft någon kontakt med mig (mail, telefon etc). Kolla på min hemsida först, under fliken "aktuellt", där lägger jag upp information om väntelista etc. Det går alltså inte att bara spontanboka här utan att först ha kollat på aktuellt-sidan, eller haft kontakt med mig.

NOTE: New clients are kindly asked to look att my home-page, under "Aktuellt", where I am posting information about waitingtimes etc. Please do not book here if you haven't been in touch with me or looked at the "Aktuellt"-page.

Hälsningar Daniel
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Hjälp av psykolog i Stockholm city; relationsproblem, problem/trauma i uppväxten, rädslor, nedstämdhet etc. Psykoterapeutiskt arbete.
OBS - Du som är ny klient - observera att du normalt sett behöver ha kontakt med mig innan du bokar här. Se vidare under "aktuellt" på hemsidan.
Jag brukar börja med att träffa föräldrarna en eller flera gånger. Oftast behöver jag inte träffa barnet, utan föräldrarna hittar förhållningssätt som hjälper barnet åt ett positivt håll.

Det kan handla om frågor såsom självkänsla, rädslor, problem med kamratkontakter eller skolan. Eller att föräldrarna har en allmän oro för hur barnet mår.

Jag är här ganska flexibel med tiden, vi bokar 50 minuter, men det kan ta mellan 30 och 80 minuter och ni betalar per minut enligt gällande 50-minuters-taxa. Det går bra att prata på telefon eller Skype om ni bor i en annan del av landet.

Välkommen att läsa mer om min föräldraskapsfilosofi på bloggen Det känsliga barnet!

NYA KLIENTER: ombeds kontakta mig innan ni bokar här, jag har tyvärr ofta en viss väntetid på att kunna ta emot.

Psykolog Daniel Kraft

Har du bekymmer med:
* Självkänsla?
* Relationer?
* Medberoende?
* Missförhållanden i barndomen?

Här finns professionell hjälp med en mänsklig touch.

Angående onlinebokningen vill jag förtydliga att jag inte använder dessa adresser för marknadsföringsändamål, utan om du vill ha information om mina föredrag etc, så är du välkommen att fylla i ditt namn i kontaktformuläret på hemsidan.

Mer information om vad som gäller i terapin hittar du på:
http://psykologdanielkraft.se/hallpunkter-och-ramar

Är du ny klient så vill jag be att du tittar på hemsidan under "aktuellt" angående eventuell väntetid, innan du går in och bokar här.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungsgatan 29
11156 Stockholm
City
Öppna i Google Maps 🗗