1. Hem
 2. Annan Stockholm

Rosenmetoden

betyg5 Fantastiskt bra(18 betyg)
Torbjörn Klockares gata 18, 113 30, Stockholm
Välkommen till SoulDreams bokningssida! Här kan du boka behandlingar i Rosenmetoden, Samtalsterapi & Tillämpad Astrologi. Jag som driver SoulDreams heter Simone och har lång erfarenhet av att guida människor till ett mer avslappnat, meningsfullt och hållbart liv. Min mottagning finns på Kroppsterapicenter, Torbjörn Klockares Gata 18, nära S:t Eriksplan/ Vanadisplan/Sthlm Odenplan. Rosenmetoden är mjuk empatisk beröring som guidar kroppen till avslappning och samtidigt löser upp fysiska och känslomässiga blockeringar. Längtar du efter ett inre lugn, glädje eller en känsla av meningsfullhet? Det går inte att läsa sig till vad Rosenmetoden är. Den kom till genom upplevelse och behöver därför även upplevas. Välkommen att boka tid och prova! Jag har även mottagning vissa dagar 10-14.30 i mitt hem vid Brommaplan. Bokning sker via ett annat bokningssystem som nås via min hemsida. Efter ditt besök kommer du att få möjlighet att recensera din upplevelse, tänk på att du förutom antalet stjärnor även behöver skriva en skriftlig kommentar för att det ska bli en synlig recension här på bokadirekt.
9243

Boka tjänst

Behandlingar

 • Rosenmetoden
  60 minuter, 850 krMer info

Terapi & Coaching

 • Samtalsterapi
  60 minuter, 850 krMer info

Tillämpad Astrologi

 • Astrologisk Insikt
  60 minuter, 600 krMer info

Personal

noImage
Simone
5
(18 betyg)
Rosenterapeut, Samtalsterapeut & Själslig Coach
qliro

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
18 betyg
Isabelle K.
till Simone
Otroligt givande och inspirerande samtal!

Visa mer

Marie R.
till Simone
Så himla tacksam för en mjuk och varsam behandling, som gav insikt och fick mig att släppa gammalt känslomässigt skräp. Jag kan verkligen rekommendera Simone, hon var oerhört inkännande, trygg och professionell. Jag kommer fortsätta att gå hos henne.

Visa mer

Christina E.
till Simone
Alltid lika behaglig upplevelse.

Visa mer

Sandra J.
till Simone
Wow! Mycket intressant och givande

Visa mer

Om företaget

Vad längtar du efter? Längtar du efter att följa ditt hjärta, din glädje och leva som du vill? Vill du leva istället för att bara överleva? Finns det mer av dig som vill fram? Behöver du lätta ditt hjärta och få stöd på din väg? Soul Dreams verkar för dig som vill leva autentiskt, när ditt sanna jag navigerar ditt liv. Vi stöttar dig att följa ditt hjärta, dina drömmar, din innersta sanning och glädje. När vi gör medvetna val som är i linje med oss själva mår vi bra. Jag som driver Soul Dreams heter Simone Alonso och är certifierad Rosenterapeut (via Axelsons), diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes (via Humanova) och själslig Coach. Min mottagning finns på Kroppsterapicenter, Torbjörn Klockares Gata 18 vid S:t Eriksplan och nära pendeln Stockholm Odenplan (uppgång Torsgatan och Vanadisvägen) Samtal finns även att få online via zoom. Kontakta mig för möjligheten till mottagning vid Brommaplan. Varmt välkommen att boka tid! Simone Rosenmetoden - Samtalsterapi i Psykosyntes - Samtal om livet - Nå-din-drömcoaching - Astrologisk Insikt - Samtal med stjärnorna - Tillämpad Astrologi - Friskvård

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Kontakta mig om du inte hittar en tid i tidsbokningen så försöker jag ordna en annan tid!
 • Torbjörn Klockares gata 18, 113 30, Stockholm