Östermalm Massage och Coaching

betyg4.6 Fantastiskt bra(18 betyg)
Baldersgatan 7B, 114 27, Stockholm
Jag heter Sofia och jag jobbar med massage och coachning. Jag håller kurser i bland annat Cuddle Party och Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och tar även emot par för relationscoaching. Se min hemsida www.sofiakreissl.se Kroppsterapi genom massage är en väl beprövad form för att må bättre. Jag erbjuder personlig och omtänksam massage, sensuell massage, kroppsinriktad coachning och relationscoachning på Östermalm, Stockholm. Drop in tider möjligt - slå en signal! Förutom att jobba som Diplomerad friskvårdsmassör från Axelsons så jobbar jag också med kroppsterapi på flera andra sätt som Somatisk Sexolog och Certified Sexological Bodyworker. Du känner in vad din kropp behöver och guidas att kommunicera det. Det är en frigörande och självstärkande process i din takt. Jag välkomnar erotisk energi där din kropp är i fokus och precis som i tantramassage där det finns fokus på närvaro, medvetenhet och ett välkomnande av njutning. Den här tiden är för dig och det din kropp* behöver: Vi hittar balansen av det du behöver, ibland är det utveckling, ibland mer avslappning och njutning - alltid med en känsla av professionalitet, trygghet och omhändertagande. (*Vänligen respektera att ingen könsberöring ingår och att du har underkläder på) Jag vill särskilt bjuda in kvinnor att ta hand om sig och upptäcka och uppskatta sin kropp. Den är till för dig och i en trygg miljö får du utforska den potential vi alla föds med utan att det är för någon annan. Välkommen till min studio i Stockholm vid Tekniska Högskolan och välj det alternativ som passar dig bäst, massage ,relationscochning eller en sexolog session. Vi anpassar sessionen efter vad du behöver för tillfället så du behöver inte välja innan om du är osäker. Ibland räcker det att andas för att uppleva sin kropp och nya dimensioner. För mer information se min hemsida www.sofiakreissl.se och ring mig gärna för att boka tid och om du har några frågor. Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm. Boka här: http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se Kalendern för Södermalm används endast till kurser och workshops i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och Cuddle Party. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Kurs beröring & Relationscoachning

 • Relationscoachning 120 minuter120 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka

Kroppsinriktad Coachning

 • Kroppsterapi 120 minuter120 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Kroppsterapi 85 minuter85 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Sensuell massage 120 minuter Östermalm120 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Sensuell massage 85 minuter Östermalm85 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil massage 55 minuter Östermalm55 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Sofia Kreissl
(18 betyg)
Kroppsterapeut, Diplomerad Massör, Relationscoach
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
18 betyg
till Sofia Kreissl
Fantastiskt omfamnande 🤗
till Sofia Kreissl
Sofia är super inkännande, varm och tydlig. Jag kan varmt rekommendera hennes behandlingar.
till Sofia Kreissl
Varmt och närvarande! Eftersom jag upplevde Sofia som mycket autentiskt så inviterade det också mig att vara det, vilket var befriande; lite som en inre dusch.
till Sofia Kreissl
En skön upplevelse. Kan inte beskrivas bättre. Inte besviken.

Om företaget

Kroppsterapeut, relationscoach, massör från Axelsons och somatisk sexolog med inriktning på njutning, utbildning och läkning genom kroppen. Etik, integritet, omtanke, respekt och utveckling inom massage och coachning med tantra som inriktning. Välkommen att uppleva, utforska och läka dig själv när du får vara precis som du är. Kurser i Samtyckeshjulet , Orgasmisk Yoga Meditation och Cuddle Party Boka på http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se /Sofia

Bilder