Boka Taktil massage 55 minuter Östermalm 55 min , 1.000,00 kr

Välkommen till en lugn trygg plats där du får komma in i din kropp och slappna av. En riktigt skön taktil behandling som låter din kropp slappna av och där du även har möjligheten att önska vad du föredrar.

En taktil behandling är mjukare men minst lika effektiv som annan mer hårdhänt massage. Jag brukar ofta fråga tydligt vad det är du behöver så att du får chansen att säga till och berätta under massagen.

Ibland är det mer rygg, ibland mer ben, ibland är det tryck på en triggerpunkt och ibland bara mjukt och skönt. Taktil behandling använder mycket olja men det går också alldeles utmärkt att anpassa typen av tryck och inte ha mycket olja. Det är du som bestämmer vad som känns bäst. Jag är utbildad på Axelsons och har en bred repertoar och anpassar gärna massagen efter det som passar dig. Se gärna min hemsida www.sofiakreissl.se


Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

Inga tider på Södermalm för tillfället

Massage går på djupet och vi jobbar både på bindväv, lymfsystem, nervsystem och muskler. I taktil massage är inte muskler i fokus, men om det behövs, ja säg till! Den här tiden ska vara perfekt för dig.

Vill du ha längre tid kan du boka en 85 eller 120 minuters session och uppge att det är en taktil behandling du vill ha.

Välkommen!

DSC_4046.jpg

Östermalm Massage och Coaching

Kroppsterapeut, relationscoach, massör från Axelsons och somatisk sexolog med inriktning på njutning, utbildning och läkning genom kroppen.

Etik, integritet, omtanke, respekt och utveckling inom massage och coachning med tantra som inriktning.

Välkommen att uppleva, utforska och läka dig själv när du får vara precis som du är.

Kurser i Samtyckeshjulet , Orgasmisk Yoga Meditation och Cuddle Party

Boka på http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

/Sofia

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 7-16, vissa kvällar och helger, hör av dig om inget passar så löser vi det!
Adress
Baldersgatan 7B
114 27 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗