Bonliva - PCR-test Stockholm | Reseintyg | Antigentest

betyg4.9 Fantastiskt bra(21 betyg)
Sankt Eriksgatan 117, 113 43, Stockholm
På vår mottagning i Vasastan i centrala Stockholm hjälps du av erfaren vårdpersonal för dig som behöver olika typer av Covid-tester. Hos oss kan du betala med Klarna när du gör din bokning eller swish på plats hos oss. Bakom satsningen står Bonliva och iDoc, två av Sveriges främsta privata vårdbolag med mottagningar i Stockholm och Norrköping. PCR-test upptäcker om du har en pågående infektion av coronaviruset SARS-CoV-2. Själva provtagningen tar ca 10 min och testet skickas sedan till labb för analys. Dessa test har en högre sensitivitet än antigentestet och är ofta de som krävs vid reseintyg. Labbet har 36-48 timmar på sig att analysera testet. Vid negativt provsvar skickas ett intyg, utfärdat av läkare med giltig legitiation, till din e-postadress som bekräftar att SARS-CoV-2 inte påvisats i provet. Intyget är på engelska. Vid positivt svar kontaktar vi dig via telefon. Våra PCR-test uppfyller Folkhälsomyndighetens samtliga krav och vi har genomfört hundratals test sedan starten. Nuvarande test vi erbjuder är CE-märkt och analyseras av ett ackrediterat laboratorium med ISO/IEC 17025:2005 certifiering. Vår vårdpersonal arbetar med full skyddsutrustning och rengör utrustningen mellan varje kund så att vi och ni ska känna er trygga. Vänligen gör bokningen i det namn på personen som ska utföra testet. (uppgifterna du lämnar vid bokning baserar vi sedan till ditt intyg) -- ENGLISH:

Boka tjänst

Covidtest

 • Antigentest10 minuter, 595 kr
  Boka
 • Antigentest inkl Reseintyg10 minuter, 895 kr
  Boka
 • PCR test Inkl Reseintyg Helg10 minuter, 1 995 kr
  Boka
 • PCR-test inkl Reseintyg10 minuter, 1 495 kr
  Boka

Personal

noImage
Bonliva
(21 betyg)
Leg. Sjuksköterska
Klarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
21 betyg
till Bonliva
Fast, efficient and friendly. This was a great experience
till Bonliva
fast and easy
till Bonliva
Fantastisk Service!!!! Bra stämning och så trevlig personal. Allt gick smidigt och gick därifrån med ett leende. Väldigt nöjd
till Bonliva
Jätte bra service!

Om företaget

Bonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Vår strävan är att ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge. Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord främjar vi skandinavisk hälso- och sjukvård med högt kvalitetssäkrad och engagerad personal.

Bilder