1. Hem
  2. Vad Stockholm

Osteopati Stockholm / Salve Hälsocenter

betyg4.8 Fantastiskt bra(169 betyg)
Krukmakargatan 3, 118 51, Stockholm
Varmt välkommen till Osteopati Stockholm! Kom ihåg att du ska få ett bekräftelsemejl från Boka direkt när du bokat din tid, annars finns risk att bokningen inte har blivit helt genomförd. Kolla spam-korgen och/eller testa igen och kontakta mig om det fortfarande trasslar (se kontaktinfo). Vänligen, Annelie Kjellberg, Osteopat D.O.

Boka tjänst

Osteopati

  • Osteopati, Barn 8-15 år (Annelie)
    40 minuter, 800 krMer info
  • Osteopati, Nybesök (Annelie)
    55 minuter, 1 000 krMer info
  • Osteopati, Återbesök (Annelie)
    40 minuter, 975 krMer info

Personal

noImage
Annelie Kjellberg
4.8
(169 betyg)
Osteopat D. O.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
169 betyg
Helena Ö.
till Annelie Kjellberg
Jag har nu fått hjälp att komma tillbaka till balans efter en längre förkylning. Tack!

Visa mer

Anna Ö.
till Annelie Kjellberg
Bästa mötet med fin omsorg och proffsig het. Helhetsvård på riktigt!

Visa mer

Helena Ö.
till Annelie Kjellberg
Jag kan varmt rekommendera Anneli för stressrelaterade besvär .

Visa mer

Frida D.
till Annelie Kjellberg
Anneli är proffsig och kunnig och hittar det du och din kropp behöver. För min del har mitt nervsystem varit på högvarv och Annlie har hjälpt mig varva ned genom att göra sitt jobb. Hon känner igenom kroppen och hittar spänningar och låsningar och jag får själv en ökad medvetenhet om vad som pågår i min kropp. Jag är trött efteråt men det är värt det. Det bästa är att gå med jämna mellanrum och inte vänta för länge så att gamla mönster hinner sätta sig igen. Det är min upplevelse.

Visa mer

Om företaget

Helhetshälsa för storstadsbor! Som osteopat möter jag personer med väldigt olika typer av besvär. Vanligt är rygg-/nackproblem, artros, besvär med sömn, cirkulation eller bäckenbotten. Stress- och andningsrelaterad problematik är också vanligt. Det är viktigt att förstå att det finns hjälp att få! Osteopati Stockholm erbjuder milda, mjuka metoder för maximal smärtlindring, avslappning och balans. För mig är det självklart att gå med kroppen i en behandling, att stötta och följa den till en bättre helhetshälsa. Varmt välkomna till Osteopati Stockholm! Annelie Kjellberg, Osteopat D.O. Welcome to Osteopathy Stockholm. I can attend you in English, Spanish or Swedish. Bienvenidos a Osteopatía Estocolmo. Os puedo atender en español, inglés o sueco.

Bilder

Detaljer och kontakt