Osteopati Stockholm / Salve Hälsocenter

betyg4.8 Fantastiskt bra(12 betyg)
Krukmakargatan 3, 118 51, Stockholm

Boka tjänst

Osteopati

  • Osteopati, Barn 8-15 år (Annelie)40 minuter, 670 kr · Mer info
    Boka
  • Osteopati, Nybesök (Annelie)55 minuter, 850 kr · Mer info
    Boka
  • Osteopati, Återbesök (Annelie)40 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Personal

noImage
Annelie Kjellberg
(19 betyg)
Osteopat D. O. Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
12 betyg
Det var väldigt behagligt, kände mig mjukare i lederna! 😃
Annelie är mjuk, omtänksam och en skicklig osteopat. Skönt att rummet är tyst och lagom varmt. Jag rekommenderar Annelie i från mitt hjärta till ditt. ♥️
Jag rekommenderar verkligen Annelie som osteopat. Hon är professionell, empatisk, inkännande och extremt duktig på det hon gör. Jag får stor hjälp av behandlingarna.
Annelie är en toppenosteopat! Jag kan verkligen rekommendera hennes behandlingar.

Om företaget

Helhetshälsa för storstadsbor! Som osteopat möter jag personer med väldigt olika typer av besvär. Vanligt är rygg-/nackproblem, artros, besvär med sömn, cirkulation eller bäckenbotten. Stress- och andningsrelaterad problematik är också vanligt. Det är viktigt att förstå att det finns hjälp att få! Osteopati Stockholm erbjuder milda, mjuka metoder för maximal smärtlindring, avslappning och balans. För mig är det självklart att gå med kroppen i en behandling, att stötta och följa den till en bättre helhetshälsa. Varmt välkomna till Osteopati Stockholm! Annelie Kjellberg, Osteopat D.O. Welcome to Osteopathy Stockholm. I can attend you in English, Spanish or Swedish. Bienvenidos a Osteopatía Estocolmo. Os puedo atender en español, inglés o sueco.

Bilder