Vad vill du boka?

De olika behandlingsformerna kan kombineras i en behandling. Jag ser det som att jag har en verktygslåda och använder det verktyg som fungerar bäst. Så om du är tveksam om vilken behandling du ska boka, välj det som du tror och sen pratar vi när vi ses. Om du inte finner någon tid som passar dig så ring mig och jag försöker fixa det. Välkommen.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kinesiologi

Kinesiologi grundar sig på lätta muskeltester och kinesiologiska receptorer/punkter på kroppen. Genom dessa kommunicerar kinesiologen med personens nervsystem och kan söka en passande behandling.
Kinesiologi är en både bred och djup metod där alla former av behandlingar terapeuten behärskar kan användas.
Namnet kinesiologi kommer ur kinetik - kroppars och krafters rörelse, dynamik. Många tror att kinesiologi har något med Kina att göra men så är det inte. Dock kan kinesisk medicin läggas in i kinesiologin.
Kinesiologi är mjuk och avslappnande att få. Nervsystemet lugnar sig, olika funktioner i kroppen normaliseras.
En stor fördel med kinesiologi är att man kan muskeltesta behov av näring (ex vitaminer). Detta gör att man kan hitta just det kroppen behöver i stället för att ta flera saker som"brukar behövas".
Jag blandar ofta kinesiologi - tester med massage och massageterapi eller zonterapi för att söka orsak till problemet och förstärka behandlingen.

Massageterapi

Massage finns i många olika former. En 30-minuters behandling görs oftast för avslappning men även massage som terapi för att komma tillrätta med mindre problem som nackspärr, musarm.
Avslappningsmassage kan göras på rygg och axlar, ben och fötter, armar, händer, huvud, ansikte. Massagen anpassas efter önskemål och tid.
I massageterapi ingår oftast massagedrag men säkert tekniker för avspänning, sänkning av smärta och ökad rörlighet.
Massage finns i många olika former. Massage för avslappning, massage som terapi för att komma tillrätta med obalanser i den fysiska kroppen, massage för att få en rörlig bröstkorg och en friare andning - Lotorpsmassage.
Avslappningsmassage kan göras på hela kroppen eller på rygg och axlar, ben och fötter, armar, händer, huvud, ansikte. Massagen kan anpassas efter önskemål.
I massageterapi ingår naturligtvis massagedrag men även tekniker för avspänning, sänkning av smärta och ökad rörlighet.

Zonterapi

Zonterapi kallas även reflexologi. Innebörden i namnet zonterapi är att varje del av kroppen, ex fot, hand, öra, rygg m.m., motsvarar hela kroppen.
Med zonterapi på fötterna kan man alltså behandla resten av kroppen.
Foten, handen, örat... har punkter eller zoner/områden som vid beröring eller tryck skapar en reflexmässig reaktion någon annanstans.
Zonterapi är en kraftfull metod som hjälper kroppen att komma i balans. Zonterapi reglera alltså förhållanden tillbaka till "normal".
Jag jobbar med zonterapi på fötter och öron (men då brukar det inte kallas zonterapi utan auriculoterapi)

Reflexibel

Jag är utbildad kinesiolog, massageterapeut och zonterapeut. I min verksamhet som kroppsterapeut behandlar jag många olika åkommor bl.a. andningsbesvär, smärta och inskränkt rörlighet, hormoniella obalanser, stress-, trötthets- och utmattningssymptom och mycket annat.

Behandlingarna går ut på att minska/ta bort symptom och framför allt att söka och ändra på orsaken till dessa. Grunden är muskeltester samt olika metoder från kinesiologi, massageterapi, zonterapi och öronakupunktur/pressur samt test av näringsbehov. Mitt jobb är att med dessa verktyg hjälpa dig och din kropp så att du har möjlighet att återfå en naturlig balans och därmed bättre hälsa och välbefinnande.

Välkommen!
Åsa

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Fjällgatan 23b
116 28 Stockholm
Södermalm Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗