Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

RESOR

Vi reser till den lilla badorten Kovalam i den vackra provinsen Kerala som ligger längst söderut på den indiska halvön. Har finns sverigevännen Dr Unni som äger och är chefsläkare på den ayurvediska kliniken Agastyaa Heritage Ayurvedic Hospital. Vi kommer att bo på Dr Unnis eget nybyggda hotell i Skandinavisk stil, och får dagliga behandlingar på Dr Unnis klinik som ligger intill hotellet. Yogapassen gör vi på hotellets terrasser. Reseledare och yogainstruktörer är Per & Anita Söder som tar er med till Indien.
BOKNING: ReseSkaparna https://reseskaparna.se/resor/ayurvedisk-halsoresa-med-yoga/
RESLÄNGD: 15 dagar.
DATUM: 24 november – 8 december 2018.
En resa för välbefinnande på flera plan. Vi åker till Sauze i Piemontes alper i Italien. Infödda guider tar oss på unika vandingar på hög höjd med svindlande vyer. Yoga varje morgon och på alpängarna.Flygresa tillkommer. Du bokar här och vi återkommer med bekräftelse och information om betalning.
Mer information: http://www.yogamottagningen.se/yoga-vandring/
En resa för välbefinnande på flera plan. Vi åker till den svenskägda vingården Terreno söder pm Florens. Där yogar vi två gånger om dagen, vandrar tillbyn Greve in Chianti, äter middagar lagade på egna grönsaker och testar gårdens alla viner.
En weekendresa 25 - 28 maj. Flygresa tillkommer. Du bokar här och Terreno återkommer med bekräftelse och information om betalning.
Mer information: http://www.yogamottagningen.se/yoga-wine-i-terreno-toscana/

Drop-in Yoga

För dig som på ett kraftfullt sätt vill hitta smidighet, styrka och avspänning genom de traditionella hathayogapositionerna. Kursledare: Adde Grunewald

Föreläsningar & workshops

Finns det ett samband mellan ständig spänningshuvudvärk, migränanfall och din andning? Kan du generera huvudvärk på natten när du sover?
Per Söder föreläser om sambanden mellan migrän, spänningshuvudvärk - andning och dålig sömn.
Plats: Yogamottagningen, Armfeltsgatan 23
Datum: 22 augusti.
Tid: 18.00 - 19.30
Pris: kostnadsfri.
MIGRÄNYOGA WORKSHOP 25 JUNI
Per Söder håller i en kvällsworkshop där du lär dig grundprogrammet i yoga mot huvudvärk. Kursen passar både dig som har migrän och/eller spänningshuvudvärk. Fokus i denna workshop ligger på andningens och sömnens betydelse för återkommande huvudvärk.

Du får ett yogaprogram som du arbetar med under sommaren i minst 40 dagar.

Konsultationer

Du träffar Anita Dvén-Söder, ayurvedisk hälsorådgivare. Efter en kort information om ayurveda kommer Anita ställa frågor om din hälsa. Anita gör en pulsläsning för att få kunskap om din hälsostatus och dina eventuella obalanser. Utifrån denna information och vårt samtal får du med dig hälsoråd anpassade efter dina individuella behov. Det handlar ofta om enkla råd om kost, dagliga rutiner, yoga och livsstil.
Du lär dig ett grundpass i Migränyoga. Enkla andningstekniker och yogaövningar som både kan förebygga och akut hjälpa mot huvudvärk. CD med övningar ingår. Du får hemuppgifter utifrån din individuella huvudvärk.
Om ingen av tiderna passar så maila gärna mig så kan vi hitta en annan tid.
per@yogamottagningen.se

Massage

Du kan få friskvårdsmassage, taktil massage eller chackraflödesmassage. Du kan även boka massage 60 min eller 80 minuter. Om det inte finns tider som passar dig, vänligen maila mig för andra tider, anita@yogamottagningen.se
Du kan få friskvårdsmassage, taktil massage eller chackraflödesmassage. Du kan även boka massage 60 min eller 80 minuter. Om det inte finns tider som passar dig, vänligen maila mig för andra tider, anita@yogamottagningen.se.

Yogakurser

En Mediyogakurs som passar både nybörjare och dig som hållit på ett tag. 4 tillfällen.
Pris: 600 kr.
Lärare: Anita Davén-Söder
4 tisdagar med start 5 juni
Tid: 18.00 - 19.15
Pris: 700 kr.
Lärare: Anita Davén-Söder
Detta är grundkursen i Migränyoga där du lär dig hantera både migrän och huvudvärk av spänningstyp.
Cd Migränyoga 1 ingår i kurspriset samt en ayurvedisk hälsorådgivning.
Kursen går 8 tillfällen samt en uppföljning.
Lärare: Per Söder
Kursen startar 29 augusti 2018.

Meddela om du är medlem i migränförening.

Yogamottagningen

YOGAKURSER
Yoga mot migrän, Mediyoga, Hathayoga, Kundaliniyoga, hjärtyoga, yoga i skolan, yoga på företag, konferensyoga.

MASSAGE
Taktil massage, Chakraflödesmassage, Friskvårdsmassage, Klassisk massage

ENSKILDA KONSULTATIONER
Ayurvedisk hälsorådgivning
Migränyoga
Individuell yoga

YOGAFFEKT
Mediyoga i förening med psykoterapi. Kurser och enskilda möten.

Telefon 0708-398229 / 0739-835905
Webbsida
E-post
Adress
Armfeltsgatan 23
115 34 Stockholm
Gärdet