Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

RESOR

En resa för välbefinnande på flera plan. Vi åker till Sauze i Piemontes alper i Italien. Infödda guider tar oss på unika vandingar på hög höjd med svindlande vyer. Yoga varje morgon och på alpängarna.Flygresa tillkommer. Du bokar här och vi återkommer med bekräftelse och information om betalning.
Mer information: http://www.yogamottagningen.se/yoga-vandring/
En resa för välbefinnande på flera plan. Vi åker till den svenskägda vingården Terreno söder pm Florens. Där yogar vi två gånger om dagen, vandrar tillbyn Greve in Chianti, äter middagar lagade på egna grönsaker och testar gårdens alla viner.
En weekendresa 25 - 28 maj. Flygresa tillkommer. Du bokar här och Terreno återkommer med bekräftelse och information om betalning.
Mer information: http://www.yogamottagningen.se/yoga-wine-i-terreno-toscana/
För dig som vill ägna en hel lördag åt yoga i Skåne vid Sveriges sydspets. På en fyrlängad gård i Västra Torp har vi vår yogastudio i ett gammalt kostall. Du får testa Mediyoga, Kundaliniyoga och Dynamisk yoga samt lyssna till forskaren Bengt Ljungqvist från Lunds universitet som talar om Yoga och hjärnan. Bengt grundade Raja Yoga i Lund. Lunch äter vi på pittoreska Hedmans Krog mitt i byn. Du behöver inga yogiska förkunskaper för att kunna delta.

Drop-in Yoga

Lektionen är 75 minuter och kostar 200 kr.
Lärare är Anita Davén-Söder.
För dig som på ett kraftfullt sätt vill hitta smidighet, styrka och avspänning genom de traditionella hathayogapositionerna. Kursledare: Adde Grunewald
Senioryoga är en yogaform som utgår från MediYoga (Medicinsk yoga). Lugna rörelser och fokus på andningen gör att kroppen mjukas upp och andningen förbättras vilket ger ett ökat fysiskt och psykiskt välbefinnande. Mediyoga kan utföras sittande på yogamattor, sittande på pall eller sittande på stol.
Ett pass i MediYoga är 75 min.

Helgkurser

Kursen för dig som vill lära dig hantera huvudvärk med hjälp av yoga. Du lär dig grunderna för att förebygga och stoppa migrän och huvudvärk av spänningstyp.

Du bokar endast lördagen för hela helgen!
Plats: Yoga Kendra, Friisgatan 6c.
Datum: 4 - 5 maj samt 1 juni 2018.
Tider: Lördag 13.00 -17.00, söndag 09.00 - 15.00.
Uppföljning: fredag 1 juni 18.00 – 20.00.

Konsultationer

Du träffar Anita Dvén-Söder, ayurvedisk hälsorådgivare. Efter en kort information om ayurveda kommer Anita ställa frågor om din hälsa. Anita gör en pulsläsning för att få kunskap om din hälsostatus och dina eventuella obalanser. Utifrån denna information och vårt samtal får du med dig hälsoråd anpassade efter dina individuella behov. Det handlar ofta om enkla råd om kost, dagliga rutiner, yoga och livsstil.
Du lär dig ett grundpass i Migränyoga. Enkla andningstekniker och yogaövningar som både kan förebygga och akut hjälpa mot huvudvärk. CD med övningar ingår. Du får hemuppgifter utifrån din individuella huvudvärk.
Om ingen av tiderna passar så maila gärna mig så kan vi hitta en annan tid.
per@yogamottagningen.se

Massage

Du kan få friskvårdsmassage, taktil massage eller chackraflödesmassage. Du kan även boka massage 60 min eller 80 minuter. Om det inte finns tider som passar dig, vänligen maila mig för andra tider, anita@yogamottagningen.se
Du kan få friskvårdsmassage, taktil massage eller chackraflödesmassage. Du kan även boka massage 60 min eller 80 minuter. Om det inte finns tider som passar dig, vänligen maila mig för andra tider, anita@yogamottagningen.se.

Yogakurser

Detta är grundkursen i Migränyoga där du lär dig hantera både migrän och huvudvärk av spänningstyp.
Cd Migränyoga 1 ingår i kurspriset samt en ayurvedisk hälsorådgivning.
Kursen går 8 tillfällen samt en uppföljning.
Lärare: Per Söder
Kursen startar 11 april.

Meddela om du är medlem i migränförening.

Yogamottagningen

YOGAKURSER
Yoga mot migrän, Mediyoga, Hathayoga, Kundaliniyoga, hjärtyoga, yoga i skolan, yoga på företag, konferensyoga.

MASSAGE
Taktil massage, Chakraflödesmassage, Friskvårdsmassage, Klassisk massage

ENSKILDA KONSULTATIONER
Ayurvedisk hälsorådgivning
Migränyoga
Individuell yoga

YOGAFFEKT
Mediyoga i förening med psykoterapi. Kurser och enskilda möten.

Telefon 0708-398229 / 0739-835905
Webbsida
E-post
Adress
Armfeltsgatan 23
115 34 Stockholm
Gärdet