Vad vill du boka?

Man kan nu boka Akuttid, endast genom sms på tel 0703-143311. Måndag och Onsdag kl 0730 samt kl 1900 eller kl 2000. Tisdag och Torsdag kl 0800. Pris: 1000kr. För kvällstider går det bra att boka under dagtid samma dag. Morgontid senast kl 2300 dagen före. När det gäller Lördag-Söndag går det bra att skicka en förfrågan om tillgänglighet på Akuttid. Återkopplar alltid till dig. 

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid och ej avbokad tid debiteras, no show fakturering.

Stängt 13/4-27/4.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Excl moms

Behandlingen börjar med ett skönt uppfriskande fotbad. Bedömer fötterna, börjar med att klippa,rensa och slipa naglarna. sedan behandlas vårtor,liktorn, nageltrång,förhårdnader om sådant finns. Sedan väntar en härlig avslappnande massage av fötterna. Tiden beroende på hur mycket att göra = 60-75 minuter.
Se beskrvning under fliken Medicinsk fotvård med Underbensmassage. Skillnaden är att det läggs på 25% moms så att det bli avdragsgillt som friskvård.

Medicinsk Fotvård

Du får ett mjukgörande fotbad och klippning och slipning av naglarna
En härlig massage som stimulerar cirkulationen och tar bort spänningar i hela kroppen.
Borttagning av den besvärande liktorn. 1-3 st
Behandlingen börjar med ett skönt uppfriskande fotbad. Bedömer fötterna, börjar med att klippa,rensa och slipa naglarna. sedan behandlas vårtor,liktorn, nageltrång,förhårdnader om sådant finns. Sedan väntar en härlig avslappnande massage av fötterna. Tiden är beroende på hur mycket att göra = 60-75 minuter.
Behandlingen börjar med ett skönt uppfriskande fotbad. Bedömer fötterna, börjar med att klippa,rensa och slipa naglarna. sedan behandlas vårtor,liktorn, nageltrång,förhårdnader om sådant finns. Sedan väntar en härlig avslappnande massage av underbenen och fötterna.
Vid besvärlig nageltrång kan man göra en korrigering med en Podifix. En platta med en ståltråd i som man limmar över nageln, korrigerar med tråden och den får växa med nageln ut, det gör att den försöker räta ut nageln i bästa mån och man slipper smärta. Dock inte en permanent lösning men det gör att man inte behöver gå lika ofta på nageltrångsbehandlingar. 450 kr för 1 st. 650 kr för 2 st.
Du får hjälp med att bli av med den nagelbit som ställer till med besväret.
1-4 vårtor. Börjar med att skära ner vårtan så mycket det går, därefter behandling med vårtmedel.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Gugges Medicinska Fotvård i City Stockholm

Du är välkommen oavsett om Du önskar hjälp med Dina problematiska fötter, eller för en timmes ompyssling och egentid.
Under behandlingen bjuds Du givetvis på något gott. :-)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Må 09-18
Tis 10-20
Ons 09-18
Tors 10-20
Fre 08-16
Lör/Sön förekommer (akuttid)
Adress
Sveavägen 94
113 50 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗