Vad vill du boka?

Välkommen!

Jag arbetar med alla mina verktyg och erfarenhet när jag hjälper klienter. Jag är certifierad bl.a. clairvoyant medium, healing practitioner, NLP Coach och Kost och näringsrådgivare. Du får hjälp med alla sorters problem och samtidigt med din egen personliga och andliga utveckling. 

Du kan boka Kost & näringsrådgivning, Cocahing, Intuitiv coaching och Healing/energibalansering. 

Alla möten sker via Skype, vilket enligt min erf. går precis lika bra som att träffas i samma rum! 

SAMTAL VIA SKYPE

Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/ 

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. Det är inte OK att andra vistas i rummet där du befinner dig om vi inte tidigare gjort upp om det. D.v.s. tiden för vårt möte ska respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du mot förmodan upplever tekniska problem innan vårt samtal föredrar jag att vi bokar om hellre än att vi tar mötet via telefon eller liknande. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medial läsning/intuitiv coaching

De svar vi söker på fysiska obalanser har alltid en orsak på ett energiplan. Även hur vi relaterar till den egna kroppen eller till mat. Vi kan uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en djupare eller på en högre nivå – på ett energiplan.

Jag hjälper människor med beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt som är viktiga för just dig.

Orsaker till de obalanser eller problem som vi upplevt kan handla om blockeringar i energikroppen, tidigare trauman eller låsningar i det undermedvetna. Genom att förbigå det medvetna sinnet ser vi förbi logiska förklaringar till varför "det är som det är" och kan öppna upp för en djupare sanning.

Jag använder mig av clairvoyance/medialitet/läsning främst i ett terapeutiskt syfte. Intuitiv läsning/coaching är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, själslig guidning och personlig utveckling. Jag använder mig av chakraläsning, kort, guidning och intuition som metoder under vårt möte.

Vi ses 1 gång eller fler. Klienter återkommer oftast 3-6 ggr men vi utformar ett program som passar dina behov när vi ses första gången. Boka en timme och utforska om du vill fortsätta din utveckling med mig.

SAMTAL VIA SKYPE
Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/
Du får hjälp med alla sorters problem och samtidigt med din egen personliga och andliga utveckling. Du får främst hjälp att se klarare, att känna in vad du egentligen behöver och vill och att skifta blockeringar för att gå vidare med mer autentisk kraft.

De positiva lärdomar vi behöver för att läka finns tillgängliga i det undermedvetna eller i vårt energifält. Vi kan många gånger uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en djupare eller på en högre nivå – på ett energiplan. Genom att förbigå det medvetna sinnet ser vi förbi logiska förklaringar till varför "det är som det är" och kan öppna upp för en djupare sanning.

Jag använder mig av clairvoyance/medialitet/läsning främst i ett terapeutiskt syfte. Intuitiv läsning/coaching är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, själslig guidning och personlig utveckling. Jag är inte personen du ska gå till om du främst vill komma i kontakt med nära och kära. Även om det också kan ske under en läsning. Jag använder mig av chakraläsning, kort, guidning och intuition som metoder under vårt möte.

Vi ses 1 gång eller fler. Klienter återkommer oftast 3-6 ggr men vi utformar ett program som passar dina behov när vi ses första gången. Boka en timme och utforska om du vill fortsätta din utveckling med mig.

SAMTAL VIA SKYPE
Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/

Holistisk kostrådgivning

Den här tjänsten är främst för dig som genomfört något av mina onlineprogram och som är nyfiken på att ta reda på mer om vilken kost som är bäst för just dig. Även för dig som kanske är osäker på vilken hjälp du egentligen behöver eller för dig som vill ha coaching kring relationen till mat. Jag djupintervjuar dig för att analysera din situation här och nu.

Rent praktiskt hjälper jag dig upptäcka hur du med enkla medel kan göra din kost mer näringsrik och sund och individuellt anpassad för dig.

Du bokar ett tillfälle eller så många gånger som du behöver.

SAMTAL VIA SKYPE
Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr - d.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning.

Nilla Gunnarsson

Nilla Gunnarsson är bl.a. certifierad:

Medium
Angel medium
NLP-Coach
Break-through-coach
Atlantean Healing practitioner
Kost och näringsrådgivare

Nilla arbetar heltid som egenföretagare. Förutom att ta emot privata klienter så är hon författare (mat och hälsa), kostrådgivare online (driver onlineprogram kost) och arbetar med receptutveckling. Hon står bakom bloggen nillaskitchen.com

Nilla har bakgrund bl.a. som kock och kökschef och med pedagogiskt arbete med barn. Förutom yrkesstudier har hon pluggat sociologi och språk.

Läs mer om Nilla: nillaskitchen.com/nilla-gunnarsson-om-mig/

Böcker:

Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker; bokförlaget Max ström, 2016

Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker; bokförlaget Semic, 2016

Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter; bokförlaget Semic, 2015

Telefon 0739900199
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre: 10.00-19.00
Lör-Sön: Stängt
Adress
Online/via Skype
129 45 info@nillaskitchen.com
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗