Vad vill du boka?

Du som bokar vill komma till rätta med något som har med fysisk och/eller emotionell hälsa att göra. Du är villig att arbeta med bakomliggande orsaker och genomföra bestående förändringar. Med utbildning som coach, kost och näringsrådgivare och healingpractitioner så har jag ett holistiskt synsätt och arbetssätt. 

Ta min hjälp om du vill läka din relation till din kropp, dig själv, till mat, till andra människor och/eller om du behöver konkret kostrådgivning. När du är beredd att ta ansvar för ditt eget välbefinnande och vill uppleva större klarhet, lätthet, tillit och mer energi i din framåtrörelse och utveckling. 

Min kostrådgivning är individanpassad och jag ger råd efter behov; vad som är läkande och vitaliserande för personen jag har framför mig. Det kan vara kost med effekten av att vara blodsockerbalanserande, hormonreglerande, basbildande eller inflammationsdämpande som exempel. Beroende på person och behov så kan kosten jag föreskriver vara både vegetarisk, även vegansk eller paleolitisk med modifikation. Du behöver inte veta vad som passar dig bäst när du bokar! 

Min bok "sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker" är en bra grund för alla som vill övergå till en ren och läkande mathållning. Den rekommenderar jag oftast att utgå ifrån. 

Alla möten sker via Skype, vilket går precis lika bra som att träffas i samma rum. 

VILKEN TJÄNST SKA JAG BOKA? 

Om du känner dig osäker vilken tjänst du bokar, hör av dig till  mig på info@nillaskitchen.com och fråga eller boka hälsokonsultation 30 minuter.

 

Prova-på!

- Vill du må bättre men vet inte vilka steg som är rätt för just dig?

- Eller vet du kanske redan en hel del om hälsosam kost och har provat dig fram men ändå mår du inte helt bättre?

- Du kanske har erfarenhet av hälsosam matlagning men har svårt att få till rutinerna? Svårt att bryta vanor?

- Har du redan varit hos näringsterapeut eller hälsocoach och behöver hjälp att etablera de nya vanorna?

- Tar du just nu dina första steg mot en hälsosammare kosthållning och behöver stöd?

- Vill du ta reda på om det ligger känslomässiga mönster bakom din relation till mat och din kropp?
I en hälsokonsultation (30 minuter) får du hjälp att reda ut dina behov just nu och vad specifikt som är prio ett för dig. Jag intervjuar dig och vi utforskar vilka steg som är bäst för dig att ta just nu.

Boka även om du har varit i kost och näringsrådgivning hos mig tidigare eller genomgått mitt onlineprogram och vill boka en kortare uppföljning.

Coaching/rådgivning SKYPE

Coaching
60 min 1.150,00 kr Mer info
Jag använder mig av en kombination av samtal, visualiseringar och mycket specifika frågetekniker så att vi identifierar och skiftar orsakerna till problem du har upplevt i ditt liv.

Vi arbetar oftast 3-5 ggr tillsammans, men utformar ett program som passar dina behov när vi ses. Jag rekommenderar oftast att ses var 14 dag till att börja med.
Den här tjänsten är för dig som äntligen vill uppleva en positiv relation till dig själv och är beredd att förändra de tankar, känslor och mönster som hittills hållit negativa beteenden på plats. Du har antagligen länge haft en problemfylld relation till din kropp, till mat eller haft starka negativa vanor kring mat.

Hur vi relaterar till mat och vår kropp återspeglar hur vi relaterar till vår livskraft/energi på ett fascinerande sätt. När en klient verkligen förändrar sin relation både till sig själv och till mat, innebär det automatiskt positiva förändringar inom ännu fler områden av livet. Till exempel hur vi relaterar till andra i våra nära relationer och hur vi försörjer oss på ett tillfredsställande och meningsfullt sätt.

Jag arbetar oftast 3-5 ggr med en klient, men utformar ett program som passar dina behov när vi ses. Jag föreslår oftast att vi ses var 14:e dag till att börja med.

De positiva lärdomar vi behöver för att läka finns tillgängliga i det undermedvetna eller i vårt energifält. Vi kan många gånger uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en djupare nivå – på ett energiplan.

Genom att förbigå det medvetna sinnet ser vi förbi logiska förklaringar till varför "det är som det är" och kan öppna upp för en djupare sanning. Jag använder mig av clairvoyance/medialitet/läsning främst i ett terapeutiskt syfte. Intuitiv coaching är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, själslig guidning och personlig utveckling.

Vi ses 1 gång eller fler. Klienter återkommer oftast 3-6 ggr men vi utformar ett program som passar dina behov när vi ses första gången. Boka en timme och utforska om du vill fortsätta din utveckling med mig.

Kost/hälsorådgivning SKYPE

Denna tjänst inkluderar 2*60 minuter rådgivning (=120 min) + individuell kostplan. Den andra träffen bokar vi in när vi ses första gången.

I min kostrådgivning rekommenderar jag ren och läkande kost och arbetar med mat som medicin. Råden är praktiska och konkreta för att passa din vardag! Läs mer om min filosofi och utgångspunkt kost/hälsa på bloggen nillaskitchen.com.

Vi ses första gången (60 min), du svarar på frågor i ett grundligt hälsotest och jag djupintervjuar dig om din kost, din hälsa och dina vanor. Sedan lägger jag upp ett konkret program specifikt för dig. Du följer planen under 3 veckor och efter det ses vi för en uppföljning.

GÖR SÅ HÄR:

Ange ditt Skypenamn när du bokar tid eller skicka mig ett mail i efterhand. Logga in på Skype vid tidpunkten för ditt bokade samtal. Jag skickar jag en kontaktförfrågan och ringer upp dig. Mitt skypenamn: nilla.gunnarsson.

Healing/energibalansering

Upplev mer lätthet och harmoni i din framåtrörelse. Energibalansering/healingenergi är ett fantastiskt sätt att balansera kroppen och även känslomässiga och mentala obalanser. Vi kommer genom balanseringen till exempel till rätta med automatiska tankar och gamla mönster på ett behagligt och ärligt sätt.

Under sessionen fokuserar jag på att lyssna på kroppen och dess budskap för att ta reda på de bakomliggande orsakerna till de obalanser du upplevt.

Atlantean Healing-energin är av en hög frekvens och den upplevs mjuk och lätt när man kanaliserar eller tar emot den.

Kontakta mig om du har frågor!

Nilla Gunnarsson

Nilla arbetar heltid med onlineprogram (kost), med uppdrag som matkonsult, med privata klienter och skriver böcker. Hon driver recept- och hälsobloggen www.nillaskitchen.com

Utbidning: NLP-Coach, Break-through-coach, kost och näringsrådgivare, Atlantean Healing practitioner

Det är alltid alla delar av människan som står i fokus i en session med Nilla – sinne, kropp och själ.

Utgivna böcker:

Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker; bokförlaget Max ström, 2016

Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker; bokförlaget Semic, 2016

Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter; bokförlaget Semic, 2015

Telefon 0739900199
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre: 10.00-19.00
Lör-Sön: Stängt
Adress
Online/via Skype
info@nillaskitchen.com
Skype: nilla.gunnarsson