Vad vill du boka?

Välkommen! Du kan boka Kost & näringsrådgivning, Cocahing, Intuitiv coaching och NLP Coaching.

Alla möten sker via Skype eller google hangouts, vilket enligt min erfarenhet går precis lika bra som att träffas i samma rum. 

SAMTAL VIA SKYPE ELLER GOOGLE HANGOUTS
Meddela gärna i meddelandefältet när du gör din bokning om du föredrar Skype eller google hangouts. 

Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: https://www.skype.com/en/get-skype/

Vi kan också ses vi google hangouts https://hangouts.google.com/

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. Tiden för vårt möte ska respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medial läsning/intuitiv coaching

De svar vi söker på fysiska obalanser har alltid en orsak på ett energiplan. Även hur vi relaterar till den egna kroppen eller till mat. Vi kan uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en djupare eller på en högre nivå – på ett energiplan.

Jag hjälper människor med beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt som är viktiga för just dig.

Orsaker till de obalanser eller problem som vi upplevt kan handla om blockeringar i energikroppen, tidigare trauman eller låsningar i det undermedvetna. Genom att förbigå det medvetna sinnet ser vi förbi logiska förklaringar till varför "det är som det är" och kan öppna upp för en djupare sanning.

Jag använder mig av clairvoyance/medialitet/läsning främst i ett terapeutiskt syfte. Intuitiv läsning/coaching är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, själslig guidning och personlig utveckling. Jag använder mig av chakraläsning, kort, guidning och intuition som metoder under vårt möte.

Vi ses 1 gång eller fler. Klienter återkommer oftast 3-6 ggr men vi utformar ett program som passar dina behov när vi ses första gången. Boka en timme och utforska om du vill fortsätta din utveckling med mig.

SAMTAL VIA SKYPE
Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/
Du får hjälp med alla sorters problem och samtidigt med din egen personliga och andliga utveckling. Du får främst hjälp att se klarare, att känna in vad du egentligen behöver och vill och att skifta blockeringar för att gå vidare med mer autentisk kraft.

De positiva lärdomar vi behöver för att läka finns tillgängliga i det undermedvetna eller i vårt energifält. Vi kan många gånger uppnå resultat snabbare genom att förbigå det medvetna sinnet och läka blockeringar på en djupare eller på en högre nivå – på ett energiplan. Genom att förbigå det medvetna sinnet ser vi förbi logiska förklaringar till varför "det är som det är" och kan öppna upp för en djupare sanning.

Jag använder mig av clairvoyance/medialitet/läsning främst i ett terapeutiskt syfte. Intuitiv läsning/coaching är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, själslig guidning och personlig utveckling. Jag är inte personen du ska gå till om du främst vill komma i kontakt med nära och kära. Även om det också kan ske under en läsning. Jag använder mig av chakraläsning, kort, guidning och intuition som metoder under vårt möte.

Vi ses 1 gång eller fler. Klienter återkommer oftast 3-6 ggr men vi utformar ett program som passar dina behov när vi ses första gången. Boka en timme och utforska om du vill fortsätta din utveckling med mig.

SAMTAL VIA SKYPE
Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/

Rådgivning/Coaching

Vi möts 3-10 ggr efter dina behov. Jag brukar föreslå att ses var 14e dag i början för att sedan övergå till 1 gg per månad.

Den här samtalsfromen är för dig som vill skapa förändring på ett känslomässigt och mentalt plan men kanske inte vet hur. Du kanske upplever att du "sitter fast"? Eller så kanske du haft svårt att bryta vanor, mår generellt dåligt eller vill resa dig ur depression? Du kanske vill ha hjälp med ett specifikt område så som kroppsuppfattning, relationen till mat, självkänsla, relationer, pengar, arbete, beroenden, stress osv.

Vi tenderar som människor att återgå till gamla mönster och beteenden. NLP hjälper oss att genom bl.a. frågetekniker att skapa flexibilitet i vår inre karta av vad som är "jag" och vad som är möjligt. Att lägga märke till hur och vad vi tänker och känner gör att vi kan ändra vår inre upplevelse av världen och oss själva. Vi kan börja relatera till världen på ett mer konstruktiv sätt.


SAMTAL VIA SKYPE
Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr. D.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/

Holistisk kostrådgivning

Bokas endast enligt överenskommelse.
Förändra din kost och din relation till mat för att förändra ditt liv och förbättra din hälsa.

Först ses vi 60 min; du intervjuas efter en speciellt framtaget frågeformulär som visar din mat- tränings- stress och sömnprofil. Under samtalet utforskar vi din situation här och nu, dina behov, förutsättningar och önskemål. Du får med dig saker att tänka på och utvärdera. Efter vårt första möte skickar jag dig recept och riktlinjer att hålla dig till under tre veckor. Efter ca 3 veckor ses vi för en uppföljning. Du får efter det med dig en summering och fler råd på vägen.

OBS! Inga dieter förekommer - jag rekommenderar mat som är uppbyggande och balanserande för din individuella utgångspunkt.

Du får hälsosamma och inspirerande recept. Allt från frukostrecept, mellanmål, smoothies, soppor, lunch/middagar, sunda efterrätter osv. Recepten är näringstäta och ger lång mättnadstid.

Tänk på att: kostprogrammet innebär en investering för dig i tid utöver våra möten till t.ex. läsning, matlagning, extra tid i butiken, möjligtvis viss träning eller återhämtning och liknande.

Jag arbetar med ett holistiskt perspektiv vilket innebär en helhetssyn på människan - sinne kropp och själ. Det betyder att när det är relevant; berör vi inte bara sådant som rutiner, mat och motion - utan också ut bakomliggande orsaker till problemen du upplevt.

SAMTAL VIA SKYPE
Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr d.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/
Vill du ha hjälp att ta reda på vilka steg som är viktigast för dig att ta för att förbättra din hälsa? Under en timme skaffar vi oss en helhetsbild av vad som orsakat ev. problem du upplevt och vad som är viktigast för dig att förändra. Den här tjänsten är också för dig som kanske är osäker på vilken hjälp du egentligen behöver eller för dig som vill ha coaching kring relationen till mat. Jag djupintervjuar dig för att analysera din situation här och nu.

Jag arbetar med ett holistiskt perspektiv vilket innebär en helhetssyn på människan - sinne kropp och själ. Det betyder att när det är relevant berör vi inte bara sådant som rutiner, mat och motion - utan också ut bakomliggande orsaker till problemen du upplevt.

Du får flera konkreta tips och råd med dig.

Du bokar ett tillfälle eller så många gånger som du behöver.

SAMTAL VIA SKYPE
Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr - d.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning.

Nilla Gunnarsson

Nilla Gunnarsson är bl.a. certifierad:

Kost och näringsrådgivare
NLP-Coach
NLP Break-through-coach
Atlantean Healing practitioner
Angel medium

Nilla arbetar heltid som egenföretagare. Förutom att ta emot privata klienter så är hon författare (mat och hälsa), kostrådgivare online (driver onlineprogram kost) och arbetar med receptutveckling. Hon står bakom bloggen nillaskitchen.com

Nilla har bakgrund bl.a. som kock och kökschef och med pedagogiskt arbete med barn. Förutom yrkesstudier har hon pluggat sociologi och språk.

Läs mer om Nilla: nillaskitchen.com/nilla-gunnarsson-om-mig/

Böcker:

Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker; bokförlaget Max ström, 2016

Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker; bokförlaget Semic, 2016

Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter; bokförlaget Semic, 2015

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre: 10.00-19.00
Lör-Sön: Stängt
Adress
Online/via Skype
129 45 info@nillaskitchen.com
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗