1. Hem
  2. Yoga Göteborg

Garuda Holistisk Hälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(17 betyg)
Bomgatan 7, 412 64, Göteborg
Välkommen till Garuda Holistisk Hälsa! Jag håller till i Olismo yogas fina lokaler på Bomgatan 7 i Johanneberg i Göteborg. Jag är samtalsterapeut, yogalärare och personlig tränare och hos mig kan du få hjälp med både kropp och själ. Hittar du inte tider som passar för samtalsterapi så hör av dig på sofia@garudahalsa.se så försöker vi hitta en annan tid som passar dig. Är det första gången med samtalsterapi hos mig så vill jag gärna prata med dig på telefon, via zoom eller i studion innan så att du känner att det känns rätt och att du vet vad du kan förvänta dig. Boka en kostnadsfri konsultation så tar vi ett kort samtal och det är efter det som du bestämmer om du vill fortsätta. Vill du boka yoga för ditt företag så skicka en offertförfrågan till sofia@garudahalsa.se Varmt välkommen att komma på mina yogaklasser eller boka samtalsterapi.

Boka tjänst

Måndag, 27 mars

16:30

Slow hatha flow to yin - DROP INSofia Örnefors

90 minuter, 275 kr
5 platser kvar
Mer info

18:30

Yoga Core Strength DROP-INSofia Örnefors

90 minuter, 275 kr
3 platser kvar
Mer info

Måndag, 3 april

18:30

Yoga Core Strength yogakurs på 8 tillfällen - Måndagar 18.30 Kursstart 3/4Sofia Örnefors

90 minuter, 1 800 kr
7 platser kvar
Mer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
17 betyg
Theresa E.
Superhärligt pass och Sofia är grym!

Visa mer

Jonna O.
Kan verkligen rekommendera att gå till Sofia , Garuda Holistisk Hälsa. Hon är tydlig, kunnig att hjälpa personer med överrörlighet och guidar till rörelseglädje. Mycket kompetent och hon skapar en trevlig stämning omkring sig. Såväl yoga som samtal har hjälpt mig till mer styrka och tilltro till kroppensförmåga. Kan varmt rekommendera.

Visa mer

Frida F.
Perfekt blandning mellan utmanande och avslappnade.

Visa mer

Terése A.
Fantastiskt bra!

Visa mer

Om företaget

Samtalsterapi, yoga och personlig träning. Garuda är ett företag som jobbar med hälsa ur ett holistiskt perspektiv, det vill säga helheten. Jag vill hjälpa till att skapa ett starkt sinne och en stark kropp utifrån dina förutsättningar. Den som bestämmer vad som är starkt det är du. Att hitta balans, acceptans och hitta en vänlig inställning till sig själv är viktiga bitar som vi alla behöver jobba med emellanåt. Jag hjälper dig med att reda bland dina tankar, stärka din kropp och att hitta ett sätt att vara din egna bästa vän.

Bilder

Detaljer och kontakt