AHA Hälsans Energi

betyg5 Fantastiskt bra(10 betyg)
FRÖSLUNDA HAMRA GÅRD 1, 749 63, Örsundsbro
Här kan Du få sköna behandlingar som balanserar ditt energisystem och som ger djupavslappning och energi på en och samma gång. Guidade samtal som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Alla behandlingarna hjälper ditt självläkningssystem att komma igång. Distanshealing och samtal via nätet är bra alternativ i dessa tider. Vi följer självklart alla rekommendationer när det gäller pågående pandemi: * Stanna hemma vid minsta symptom * Håll avstånd * God handhygien * Munskydd vid nära arbete (behandling på bänk) Energin vet inga gränser i tid och rum, så distanshealing är enkelt och bra, inte i bara i tider av pandemi. Terapisamtal går att göra via nätet, Skype, Zoom, Messenger eller liknande. Ring om du vill boka tid för samtal via nätet, (så vi kan bestämma vilken kanal vi ska ta det via.) Hör av dig om du inte hittar tid som passar, jag är flexibel. I dessa tider av coronavirus är jag tacksam att jag kan erbjuda behandlingar på distans. Energiterapi och energibalansering (resonansterapi) går att boka för distansbehandling. Behandlingarna HELAR - RENAR - BALANSERAR. Den avslappnande effekten är enorm - måste upplevas!

Boka tjänst

 • 1:a besök - Energiterapi 80 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka
 • Energibalansering - resonansterapi35 minuter, 420 kr · Mer info
  Boka
 • Distanshealing - Energiterapi på distans 45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök Energiterapi - Samtal + healing90 minuter, 980 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök - Energiterapi 60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka
 • Distansbehandling Energibalansering 35 minuter, 395 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök - samtalssession60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka
 • Ansiktsreflexologi (ansiktszonterapi)60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka
 • Naturlig Facelift60 minuter, 720 kr · Mer info
  Boka
 • Naturlig Facelift + energibalansering75 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Ansiktsreflexologi (a-zonterapi) + energibalansering 75 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Prova-på distansbehandling45 minuter, 399 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
10 betyg
Natural facelift är en otroligt avslappnande behandling o som tillsammans m energibalansering ger 75 min total avslappning. Skönt avbrott i vardagsstressen.
Agnetha är otroligt duktig på det hon gör. Det känns verkligen att det är bra för kropp & själ att gå på hennes behandlingar. Den avslappnade känslan när man går därifrån är fantastiskt ❤️ 🙏
Mycket bra. Hon ser helheten.
Underbar känsla i kropp och knopp

Om företaget

AHA Hälsans Energi är det lilla företaget som tar hand om Dig i hemmiljö strax utanför Örsundsbro, vackert beläget i lantlig miljö. Du kan även boka i Uppsala (se hemsidan) Här kan Du få sköna behandlingar som balanserar ditt energisystem och som ger djupavslappning och energi på en och samma gång. Guidade samtal som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Alla behandlingarna hjälper ditt självläkningssystem att komma igång. Energiterapi skapar förutsättningar för bestående positiva förändringar i ditt energisystem som gör att du kan känna dig piggare, friskare och mer energifylld. DITT VÄLBEFINNANDE - MIN PASSION! VÄLKOMMEN ATT BOKA TID!

Bilder