AHA Hälsans Energi

betyg5.0 Fantastiskt bra(6 betyg)
Trädgårdsgatan 11, 753 09, Uppsala
OBS! P.g.a. reparationsarbete i huset på Trädgårdsgatan 11, kommer den lokalen inte vara tillgänglig för bokning mellan 17/6 - 22/6. Det finns tider i Hamra gård, Örsundsbro, under samma period. Fr.o.m. torsdagen den 24/6 - fredagen den 16/7 har jag semester. Åter 19/7 och då både i Uppsala och Örsundsbro. Här kan Du få sköna behandlingar som balanserar ditt energisystem och som ger djupavslappning och energi på en och samma gång. Guidade samtal som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Alla behandlingarna hjälper ditt självläkningssystem att komma igång. Distanshealing och samtal via nätet är bra alternativ i dessa tider. Vi följer självklart alla rekommendationer när det gäller pågående pandemi: * Stanna hemma vid minsta symptom * Håll avstånd * God handhygien * Munskydd vid nära arbete (behandling på bänk) Energin vet inga gränser i tid och rum, så distanshealing är enkelt och bra, inte i bara i tider av pandemi. Terapisamtal går att göra via nätet, Skype, Zoom, Messenger eller liknande. Ring om du vill boka tid för samtal via nätet, (så vi kan bestämma vilken kanal vi ska ta det via.) Hör av dig om du inte hittar tid som passar, jag är flexibel. I dessa tider av coronavirus är jag tacksam att jag kan erbjuda behandlingar på distans. Energiterapi och energibalansering (resonansterapi) går att boka för distansbehandling. Behandlingarna HELAR - RENAR - BALANSERAR. Den avslappnande effekten är enorm - måste upplevas!

Boka tjänst

 • 1:a besöket - Energiterapi80 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök - Energiterapi 60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök Energiterapi - Samtal + healing90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Distanshealing - Energiterapi på distans 60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Distansbehandling Energibalansering 35 minuter, 395 kr · Mer info
  Boka
 • Prova-på distansbehandling60 minuter, 399 kr · Mer info
  Boka
 • Naturlig Facelift60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Naturlig Facelift + energibalansering75 minuter, 710 kr · Mer info
  Boka
 • Ansiktsreflexologi (ansiktszonterapi)60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Ansiktsreflexologi (a-zonterapi) + energibalansering 75 minuter, 710 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
Mycket bra. Hon ser helheten.
Underbar känsla i kropp och knopp
Mycket bra metod om man vill arbeta med sig själv. Agneta är toppen
Ett fantastiskt sätt ta tag i sig själv och få ett må bra liv. Gå gärna in på hemsidan och läs mer om både behandlingar och omdömen.

Om företaget

AHA Hälsans Energi är det lilla företaget som tar hand om Dig i hemmiljö strax utanför Örsundsbro, vackert beläget i lantlig miljö. Du kan även boka i centrala Uppsala, Trädgårdsgatan 11, måndagar 14.00-20.00 och torsdagar 15.45-21.00. Här kan Du få sköna behandlingar som balanserar ditt energisystem och som ger djupavslappning och energi på en och samma gång. Guidade samtal som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Alla behandlingarna hjälper ditt självläkningssystem att komma igång. Energiterapi skapar förutsättningar för bestående positiva förändringar i ditt energisystem som gör att du kan känna dig piggare, friskare och mer energifylld. DITT VÄLBEFINNANDE - MIN PASSION! VÄLKOMMEN ATT BOKA TID!

Bilder