1. Hem
  2. Yoga Kävlinge

Shakti Yoga

betyg4.8 Fantastiskt bra(30 betyg)
Bruksgatan 5, 244 30, Kävlinge
Shakti yoga – en plats där du kan uppleva yoga på djupet, i den ursprungliga yoga tradition. Vi undervisar i klassisk och tantrisk yoga från Swami Satyananda tradition. Utom yogakurser erbjuder vi också olika emotionella och energi terapier.
9705

Boka tjänst

Kurser

  • Yoga för Ryggen i Kävlinge, 7 gånger
    60 minuter, Från 1 065 krMer info
    Boka
  • Hatha yoga, 10 gånger
    90 minuter, Från 1 985 krMer info
    Boka
  • Klassisk yoga och meditation, 10 gånger
    105 minuter, Från 1 995 krMer info
    Boka
  • Meditationskurs, 9 gånger
    60 minuter, Från 1 335 krMer info
    Boka
  • Yoga med samtalsterapi, 9 gånger
    75 minuter, Från 1 525 krMer info
    Boka
  • Klassisk yoga och meditation, Mellansteg/fortsättning, 10 gånger
    105 minuter, 1 910 krMer info
    Boka

Behandlingar

  • Emotionell terapi
    60 minuter, Från 750 krMer info
    Boka
  • Reiki healing
    60 minuter, 600 krMer info
    Boka
  • Fysisk Resa
    105 minuter, Från 1 750 krMer info
    Boka
  • Energi behandlingen
    120 minuter, Från 1 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Julie
4.8
(30 betyg)
Yogalärare
Behandlingar och kurser kan bokas på bokadirekt upp till 24h innan starttid. Om du vill boka plats på en kurs när det är mindre än 24h kvar, skicka mig ett sms med kursnamnet och ditt namn så skickar jag tillbaka en bokningsbekräftelse. Min yogapraxis började 2002 i Tyskland hos en lärare från Sivananda traditionen. Efter att jag flyttade till Sverige fortsatte jag min yogapraxis på K-yoga där jag sedan gick min yogalärarutbildning (2008-2010). Jag har fördjupat min lärarutbildning i yoga och meditation hos Hari Prem på Ananada Mandala kursgård (2017-2019). Jag vidareutbildar mig kontinuerligt på olika djupgående retreats och går kurser av andra inspirerande spirituella lärare. Därutöver startade jag 2012 "Yoga för hälsa" (satyayoga.se). Sedan 2012 har det hänt mycket annat personligt i mitt liv, som ledde till att jag upptäckte underbara Ina och Malin och deras samtals- och energiterapier för högkänsliga. Där gick jag också min terapeututbildning 2020-2021. I mitt vanliga liv, efter att jag doktorerade i Biologi/Farmakologi i Tyskland, forskade jag på Lunds Universitet inom cancer, astma och inflammation. Sedan 2017 jobbar jag bara med yoga och terapier. Några av mina största intressen är naturen, energi och yoga som alternativ behandlingsmetod.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
30 betyg
Evi B.
till Julie
Yoga med Julie är en fantastisk upplevelse. Jag har gått nybörjarkurs som var lagom för mig. Julie är en väldigt bra instruktör som guidar dig under hela lektionen med sin lugna röst och berättar gärna vilka effekter övningarna har på kroppen. Jag rekommenderar varmt Yoga med Julie.

Visa mer

Lisbeth M.
till Julie
Julie är fantastisk. Lugnt, enkelt, avslappnat. Min onda rygg har fått hjälp att bli bra. Hela min kropp behöver Julie och hennes övningar.

Visa mer

Maria P.
till Julie
Om du behöver hitta ett inre lugn och samtidigt stärka din kropp, är detta ett perfekt sätt att göra det på

Visa mer

Ingela N.
till Julie
En oas i vardagen

Visa mer

Om företaget

Ordet yoga betyder ”enhet” på sanskrit. Yoga bringer balans och harmoni till kropp och sinne. Yoga har praktiserats i uppemot 10 000 år och består av olika steg: 1. Shatkarmas – rensningstekniker som hjälper att hålla kroppen frisk. 2. Aasanas – fysiska övningar eller yoga ställningar som gör kroppen stark och smidig. 3. Pranayama – andningsövningar, som harmoniserar energi, ger känsla av mental och emotionell balans. 4. Meditationer – metoder som gör dig medveten, uppmärksam på dig själv och omgivningen, släpper inre spänningar; hjälper komma i kontakt med din egen energi och glädje; och gör det lättare att bara vara dig själv. På vår skola (som är grundad 2012) gör vi vår bästa för att behålla de gamla traditionerna och ge dig en möjlighet att uppleva yoga på djupet.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vi är öppna i samband med våra klasser, men du är alltid välkommen att skicka oss sms eller mejl 😊
  • 07623017 XXVisa nummer

  • Bruksgatan 5, 244 30, Kävlinge