Vad vill du boka?

Ansiktsbehandlingar

En avkopplande behandling som ökar cirkulationen i ansiktet och hjälper cellförnyelsen. Därmed stärks huden. Först görs en lätt rengöring och som avslutning läggs dagkräm och ögonkräm. Efter ansiktsmassagen utförs en handmassage.
I ansiktsbehandling classic, som är densamma som ansiktsbehandling compact, ingår dessutom brynplock och en längre, väldigt avkopplande ansiktsmassage. I ansiktsbehandlingen ingår djuprengöring av huden. Huden analyseras för att behandlingen ska kunna anpassas till hudens behov. Uppvärmning av huden sker genom lång massage och en infraröd värmelampa. Därefter eventuellt lite klämning av pormaskar men Loviderm produkterna löser det mesta av orenheterna. AHA-peeling och ansiktsmask. Under tiden ansiktsmasken verkar görs en avkopplande handmassage. Det är ingen annan som använder det svenska märket Loviderm här på Gotland. Loviderm är anpassad till vår nordiska hy, är inte testat på djur och innehåller inte parfym.
Som ansiktsbehandling classic men med lite extra som gör mycket för den hud som känns grå, trött och hängig.
Ansiktsbehandlingen koncentreras på djuprengöring av huden. Huden analyseras för att behandlingen ska kunna anpassas till hudens behov. Uppvärmning av huden sker genom kort massage och en infraröd värmelampa. Därefter eventuellt lite klämning av pormaskar men Loviderm produkterna löser det mesta av orenheterna. AHA-peeling och ansiktsmask. Under tiden ansiktsmasken verkar görs en avkopplande handmassage.
Som compact ansiktsbehandling men med lite extra som gör mycket för den hud som känns grå, trött och hängig.
Detta är en kort men väldigt effektiv behandling. Inleds med lätt rengöring och därefter analyseras huden för val av styrka på den mask som används. Masken är djuprengörande, peelande och lätt uppstramande. Handmassage utförs under tiden masken verkar i ansiktet. Behandlingen avslutas med lämplig dagkräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandlingar, hudföryngrande med maskiner

Genomgång av vad dessa behandlingar innebär och vad de kan göra för dig.

Konsultationen är kostnadsfri men om du uteblir från bokad tid eller inte bokar av mer än 24 timmar innan bokad tid kommer du att debiteras 200 kr.
Behandlingen för dig som inför ett speciellt tillfälle vill ha ett snabbt och effektivt resultat av endast en behandling.
Först rengörs huden och peelas med vit pilbarkspeeling. I första momentet, Ablator, med Deep Skin maskinen, slipas döda hudceller skonsamt bort, vilket ger en bra grund för det andra momentet, Infuser, då små microkanaler stansas i huden. Detta gör att krämer med aktiva ingredienser slussas in i huden för resultat som:
-hyaluronsyra för fillersliknande effekt i huden,
-kräm som reducerar hyperpigmenteringar (bruna pigmentfläckar, solskador),
-kräm som stärker kärlen och därmed reducerar rodnader, mörka ringar under ögonen och ytliga kärl,
-kräm som reducerar ärr efter acne och operation samt minskar hudbristningar (strier).
Därefter masseras ansiktet med NBE 1000. Det är en maskin med radiofrekventa vågor. Den används huvudsakligen i lyftande syfte men kan med fördel även användas för att strama upp huden, reducera fett, stärka huden där ytliga kärl behöver döljas, reducera pigmentfläckar eller för djuprengöring vid acne eller oren hy.
Behandlingen avslutas med en lugnande och fuktgivande alg mask. Resultat syns direkt men full effekt uppnås efter ca tre dygn.

För mer information se www.nannic.se
NBE 1000
90 min 1.450,00 kr Mer info
NBE-ansiktsbehandling är en hudföryngrande behandling. Den används huvudsakligen i lyftande syfte men kan med fördel även användas för att strama upp huden, reducera fett, stärka huden där ytliga kärl behöver döljas, reducering av pigmentfläckar eller för djuprengöring vid acne eller oren hy.
För ytterligare information läs mer på www.nannic.se
I denna behandlingen ingår förutom peeling och massage med radiofrekventa vågor, en ljuvlig alg mask. Behandlingen är varm skön och avslappnande samtidigt som huden byggs upp inifrån. Behandlingen rekommenderas som kur på fem till tio gånger för bästa effekt men kan även utföras vid enstaka tillfällen. Efter genomgången kur rekommenderas återbesök inom två månader. Antal gånger och tid mellan behandlingarna beror till stor del på din huds kondition, vilket resultat du önskar och hur du sköter huden mellan behandlingarna. Teamwork ger bäst resultat.
Det senaste inom hudvård. Behandlingen börjar med White Willow Bark Peeling Mask. I första momentet, Ablator, med Deep Skin maskinen slipas döda hudceller skonsamt bort, vilket ger en bra grund för det andra momentet, Infuser, då små microkanaler stansas i huden.Detta gör att serum med aktiva ingredienser slussas in i huden för resultat som:
-hyaluronsyra för fillersliknande effekt i huden,
-kräm som reducerar hyperpigmenteringar (bruna pigmentfläckar, solskador),
-kräm som stärker kärlen och därmed reducerar rodnader, mörka ringar under ögonen och ytliga kärl,
-kräm som reducerar ärr efter acne och operation samt minskar hudbristningar (strier).
Behandlingen avslutas med en lugnande och fuktgivande alg mask.Resultat syns direkt men full effekt uppnås efter ca tre dygn. Behandlingen rekommenderas som kur på fem till tio gånger för bästa effekt men kan även utföras vid enstaka tillfällen. Efter genomgången kur rekommenderas återbesök inom två månader. Antal gånger och tid mellan behandlingarna beror till stor del på din huds kondition, vilket resultat du önskar och hur du sköter huden mellan behandlingarna. Teamwork ger bäst resultat.

För ytterligare information läs mer på www.nannic.se
Det senaste inom hudvård. Behandlingen börjar med White Willow Bark Peeling Mask. I första momentet, Ablator, med Deep Skin maskinen slipas döda hudceller skonsamt bort för att effekten av andra momentet NBE 1000 skall bli maximal.

NBE 1000-ansiktsbehandling är en hudföryngrande behandling. Den används huvudsakligen i lyftande syfte men kan med fördel även användas för att strama upp huden, reducera fett, stärka huden där ytliga kärl behöver döljas, reducering av pigmentfläckar eller för djuprengöring vid acne eller oren hy. Behandlingen avslutas med en ljuvlig alg mask. Behandlingen är varm skön och avslappnande samtidigt som huden byggs upp inifrån.

Behandlingen rekommenderas som kur på fem till tio gånger för bästa effekt men kan även utföras vid enstaka tillfällen. Efter genomgången kur rekommenderas återbesök inom två månader. Antal gånger och tid mellan behandlingarna beror till stor del på din huds kondition, vilket resultat du önskar och hur du sköter huden mellan behandlingarna. Teamwork ger bäst resultat.

För ytterligare information läs mer på www.nannic.se

Bryn- och Fransbehandlingar

Det finns flera nyanser att välja på till både fransar och bryn. Resultatet varar ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på till både fransar och bryn. Fransarna och brynen färgas först. Därefter plockas eller vaxas brynen till önskad form. Resultatet varar i ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser av färger att välja på till brynen. Brynen färgas först och därefter plockas brynen till önskad form. Återbesök rekommenderas efter sex till åtta veckor.
Det finns flera olika nyanser av färger att välja på till brynen. Brynen färgas först och därefter plockas eller vaxas brynen till önskad form. Återbesök rekommenderas efter sex till åtta veckor.
Det finns många olika nyanser att välja på till brynen. Färgen håller i mellan sex och åtta veckor.
Formningen av brynen görs genom plock eller genom att först använda vax för att få bort alla små hårstrån och därefter plocka till formen. Vax är bra för den som har mycket fjun. Resultatet varar ca 6-8 veckor.
Fransarna fästs runt en spole med lim. Permanentvätska och fixeringsvätska används precis som vid permanent av hår. Fransarna är böjda i ca två månader.
Numer finns möjligheten att färga fransarna i samband med, direkt efter, böjningen. Detta tack vare en speciell färg av samma märke som permanentvätskan. Tidigare måste det gå minst två dagar mellan böjningen och färgningen.
Fransarna fästs runt en spole med lim. Permanentvätska och fixeringsvätska används precis som vid permanent av hår. Fransarna är böjda i ca två månader.
Det finns flera nyanser av färger att välja på. Färgen håller i ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på. Brynen plock eller vaxas till önskad form. Resultatet varar i ca sex till åtta veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på. Plock görs av brynen till önskad form. Resultatet varar i ca sex till åtta veckor.
Du ska tänka på att komma osminkad (speciellt ögon) då det kan påverka fransarna hållbarhet.

När du kommer på ditt besök får du all info du behöver för att kunna ta hand om dina fransar på bästa sätt.

Har du fått en vagel eller ögoninflammation så ska du avstå ifrån att göra fransförlängning pga smittorisk.

Har du ytterligare frågor om behandlingen så kan du ringa 0498-213141 för att få svar på dina funderingar.

Välkommen
Efter 3 till 4 veckor så är det dags att komma på en påfyllning. Du ska ha minst 15 fransar på varje öga kvar för att det ska räknas som en påfyllning.
Och för att jag som stylist ska kunna ge dig maximalt med fransar på den utsatta tiden.

(jag har nu förlängt tiden med 30min, så att du som kund alltid ska gå ifrån med ett fullt sätt)

Välkommen
Denna tjänst väljer du vid påfyllning av fransar, som ej är gjorda hos mig från början.

Frisör

1.Klippning
30 min 420,00 kr
Klippning med en kerstinbehandling
Färgförändring fr:720kr
Färg utväxt fr:680kr
Keratinbehandling är en uppbyggande behandling för strået. Lite mer än en inpackning.
Rekommenderas som en kur 2 gånger inom ca 5 veckor.
fr. 980kr

Naglar

Vi tar skonsamt bort gelélacken, så det inte skadar din egen nagel, lätt filning och insmörjning med nagelolja ingår.
Extra dekoration av naglar
Pris/nagel
Lagning av en nagel, senare än 1 vecka efter ord. besök
En skönbehandling för händerna.
Vi börjar med handbad samt fix av nagelband, sedan filning och polering och/eller lackning av naglarna.
Avslutas med en skön handmassage.
En förlängning av din egen nagel med tippar eller mall.
Du väljer själv om du vill ha naturell eller färg.
En färg/glitter ingår
En förlängning av din egen nagel med tippar eller mall med fransk manikyr
Vi förstärker din naturliga nagel, bra för sköra naglar eller om du ej vill ha så långa.
Du väljer själv om du vill ha naturella eller färg.
En färg/glitter ingår
Vi förstärker din naturliga nagel, bra för sköra naglar eller om du ej vill ha så långa.
Åldersgräns 16 år
Du får en lätt förstärkning av din egna nagel.
Jag använder P+ från Light Elegance,
Håller 2-3veckor.
50 kr/set
Återbesök gäller om det görs inom 6 veckor efter första besöket.

Spraytan

Spraytan är en brun-utan-sol spray som gör dig vackert brun på bara några minuter.. Viktigt att göra en peeling innan och inte ha lotion, deo eller makeup på när du blir sprayad då detta kan påverka resultatet.
Mörkt löst sittande kläder rekomenderas.
Spraytan är en brun-utan-sol spray som gör dig vackert brun på bara några minuter.. Viktigt att göra en peeling innan och inte ha lotion, deo eller makeup på när du blir sprayad då detta kan påverka resultatet.
Mörkt löst sittande kläder rekomenderas.
Spraytan är en brun-utan-sol spray som gör dig vackert brun på bara några minuter.. Viktigt att göra en peeling innan och inte ha lotion, deo eller makeup på när du blir sprayad då detta kan påverka resultatet.
Mörkt löst sittande kläder rekomenderas.
Kom 2 på samma tid

Vaxningar, Ansikte

Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.

Vaxningar, Kropp

Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Vax av båda sidorna och ovansidan ev. upp mot naveln. Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Vax av båda sidorna av bikinilinjen men ej ovansidan och upp mot naveln. Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.

Öronhåltagning

Nickelfria öronhängen används. Plast rekommenderas till barn. Målsmans medgivande krävs för att barn och ungdomar under 18 år ska få hål i öronen.
Priset inkluderar en förpackning rengöringsservetter.
Nickelfria öronhängen används. Till barn rekommenderas plast. Målsmans medgivande krävs för att barn och ungdomar under 18 år ska få hål i öronen. Möjlighet till två hål på en håltagning=göra båda hålen samtidigt.
Priset inkluderar en förpackning rengöringsservetter.

Skönheten

Välkomna till oss på Skönheten.
Vi har det mesta inom hårvård, hudvård, och massage. Som exempel kan nämnas hårförlängning, nagelförlängning, fransförlängning och fransböjning. Vi har flera olika produkter, inom ovanstående områden, och presentkort till försäljning.
Dessutom kan vi erbjuda permanent make-up vid vissa tillfällen.
NYHETER! Det senaste inom modern hudvård, NBE 1000 och Deep Skin, finns nu hos oss. Dessutom har vi uppbyggande Keratinbehandling för torrt och sprött hår.

Läs mer på vår hemsida www.skonheten.se.

Ring gärna 0498-21 31 41 för ytterligare information.

Telefon 0498-213141
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar. Vissa behandlingar går även att boka på lördagar. Om du inte hittar någon tid som passar dig är du välkommen att ringa så kan vi komma överens om någon lämplig tid.
Adress
Byrumsgatan 6
621 58 VISBY
Södercentrum