Vad vill du boka?

Vi har valt att ha egna presentkort och därför tar vi tyvärr inte emot Bokadirekts presentkort. 

OBSERVERA Kombo-boka knappen här till höger. Med den kan du boka flera behandlingar efter varandra hos en och samma utövare. T ex ansiktsbehandling och fransfärgning.

För vissa behandlingar har vi även öppet på lördagar och söndagar.

Vi erbjuder en av Bokadirekts mest efterfrågade hudvårdsbehandlingar. NBE Deep Skin och NBE 3000 har funnits hos oss några år nu och efterfrågan bara ökar. 


NYHETER!

Nu har vi äntligen PEDIKYR. Passa på att få fina fötter i sommar.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kroppsbehandling

En lugn, skön, varm och avslappnande behandling med NBE 3000 (Radiofrekvens). Du ligger på mage under hela behandlingen. Nacke, axlar, ryggrad och ländrygg behandlas eftersom det är där spänningarna ofta sitter.
Behandling med NBE 3000 (Det senaste inom radiofrekvens)

Ökar kroppen pH-värde
Reducerar mjölksyra
Syresätter cellerna
Inflammationshämmande
Startar kroppens egna läkningsprocess
Lymfdränerande
Rengöring av ryggen och sedan peeling och ånga. Därefter görs en portömning, en lättare ryggmassage och slutligen en mask.
Tid för detox, lymfdränage eller en punktbehandling samtidigt som en ansiktsbehandling med NBE 3000.
Tid för två olika punktbehandlingar på kroppen samtidigt som NBE 3000 behandling i ansiktet.

Vaxningar

Vaxning rygg
60 min 480,00 kr

Ansiktsbehandlingar

En avkopplande behandling som ökar cirkulationen i ansiktet och hjälper cellförnyelsen. Därmed stärks huden. Först görs en lätt rengöring och som avslutning läggs dagkräm och ögonkräm. Efter ansiktsmassagen utförs en handmassage.
I ansiktsbehandling classic, som är densamma som ansiktsbehandling compact, ingår dessutom brynplock och en längre, väldigt avkopplande ansiktsmassage. I ansiktsbehandlingen ingår djuprengöring av huden. Huden analyseras för att behandlingen ska kunna anpassas till hudens behov. Uppvärmning av huden sker genom lång massage och en infraröd värmelampa. Därefter eventuellt lite klämning av pormaskar men Loviderm produkterna löser det mesta av orenheterna. AHA-peeling och ansiktsmask. Under tiden ansiktsmasken verkar görs en avkopplande handmassage. Det är ingen annan som använder det svenska märket Loviderm här på Gotland. Loviderm är anpassad till vår nordiska hy, är inte testat på djur och innehåller inte parfym.
Som ansiktsbehandling classic men med lite extra som gör mycket för den hud som känns grå, trött och hängig.
Ansiktsbehandlingen koncentreras på djuprengöring av huden. Huden analyseras för att behandlingen ska kunna anpassas till hudens behov. Uppvärmning av huden sker genom kort massage och en infraröd värmelampa. Därefter eventuellt lite klämning av pormaskar men Loviderm produkterna löser det mesta av orenheterna. AHA-peeling och ansiktsmask. Under tiden ansiktsmasken verkar görs en avkopplande handmassage.
Som compact ansiktsbehandling men med lite extra som gör mycket för den hud som känns grå, trött och hängig.

Kalahari D-age
Dubbel rengöring, ansiktsvatten, hudanalys, AHA-pensling,
anti-age mask, dekolletagemassage, serum samt avslutande produkter.

Behandlingen är effektiv mot vidgade porer. fina linjer och rynkor. Rekommenderas inte för en känslig hud.
Dubbel rengöring, hudanalys, peeling/AHA, ansiktsvatten, massage, pensling med C-vitamin, mask, serum, dekolletagemassage, samt avslutande produkter.

Då behandlingen bland annat innehåller en mask med C-vitamin får huden en fin och jämn lyster.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock, massage, mask samt avslutande produkter.
Rengöring, frans-och brynfärg, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkter.
Detta är en kort men väldigt effektiv behandling. Inleds med lätt rengöring och därefter analyseras huden för val av styrka på den mask som används. Masken är djuprengörande, peelande och lätt uppstramande. Handmassage utförs under tiden masken verkar i ansiktet. Behandlingen avslutas med lämplig dagkräm och ögonkräm.
Rengöring, peeling, massage, mask samt avslutande produkter.

Ansiktsbehandlingar, hudföryngrande med maskiner

Genomgång av vad dessa behandlingar innebär och vad de kan göra för dig.

Konsultationen är kostnadsfri men om du uteblir från bokad tid eller inte bokar av mer än 24 timmar innan bokad tid kommer du att debiteras 200 kr.
Behandlingen för dig som inför ett speciellt tillfälle vill ha ett snabbt och effektivt resultat av endast en behandling.
Först rengörs huden och peelas med vit pilbarkspeeling. I första momentet, Ablator, med Deep Skin maskinen, slipas döda hudceller skonsamt bort, vilket ger en bra grund för det andra momentet, Infuser, då små microkanaler stansas i huden. Detta gör att krämer med aktiva ingredienser slussas in i huden för resultat som:
-hyaluronsyra för fillersliknande effekt i huden,
-kräm som reducerar hyperpigmenteringar (bruna pigmentfläckar, solskador),
-kräm som stärker kärlen och därmed reducerar rodnader, mörka ringar under ögonen och ytliga kärl,
-kräm som reducerar ärr efter acne och operation samt minskar hudbristningar (strier).
Därefter masseras ansiktet med NBE 1000. Det är en maskin med radiofrekventa vågor. Den används huvudsakligen i lyftande syfte men kan med fördel även användas för att strama upp huden, reducera fett, stärka huden där ytliga kärl behöver döljas, reducera pigmentfläckar eller för djuprengöring vid acne eller oren hy.
Behandlingen avslutas med en lugnande och fuktgivande alg mask. Resultat syns direkt men full effekt uppnås efter ca tre dygn.

För mer information se www.nannic.se
NBE 3000
90 min 1.760,00 kr Mer info
NBE-ansiktsbehandling är en hudföryngrande behandling. Den används huvudsakligen i lyftande syfte men kan med fördel även användas för att strama upp huden, reducera fett, stärka huden där ytliga kärl behöver döljas, reducering av pigmentfläckar eller för djuprengöring vid acne eller oren hy.
För ytterligare information läs mer på www.nannic.se
I denna behandlingen ingår förutom peeling och massage med radiofrekventa vågor, en ljuvlig alg mask. Behandlingen är varm skön och avslappnande samtidigt som huden byggs upp inifrån. Behandlingen rekommenderas som kur på fem till tio gånger för bästa effekt men kan även utföras vid enstaka tillfällen. Efter genomgången kur rekommenderas återbesök inom två månader. Antal gånger och tid mellan behandlingarna beror till stor del på din huds kondition, vilket resultat du önskar och hur du sköter huden mellan behandlingarna. Teamwork ger bäst resultat.
Det senaste inom hudvård. Behandlingen börjar med White Willow Bark Peeling Mask. I första momentet, Ablator, med Deep Skin maskinen slipas döda hudceller skonsamt bort, vilket ger en bra grund för det andra momentet, Infuser, då små microkanaler stansas i huden.Detta gör att serum med aktiva ingredienser slussas in i huden för resultat som:
-hyaluronsyra för fillersliknande effekt i huden,
-kräm som reducerar hyperpigmenteringar (bruna pigmentfläckar, solskador),
-kräm som stärker kärlen och därmed reducerar rodnader, mörka ringar under ögonen och ytliga kärl,
-kräm som reducerar ärr efter acne och operation samt minskar hudbristningar (strier).
Behandlingen avslutas med en lugnande och fuktgivande alg mask.Resultat syns direkt men full effekt uppnås efter ca tre dygn. Behandlingen rekommenderas som kur på fem till tio gånger för bästa effekt men kan även utföras vid enstaka tillfällen. Efter genomgången kur rekommenderas återbesök inom två månader. Antal gånger och tid mellan behandlingarna beror till stor del på din huds kondition, vilket resultat du önskar och hur du sköter huden mellan behandlingarna. Teamwork ger bäst resultat.

För ytterligare information läs mer på www.nannic.se
Det senaste inom hudvård. Behandlingen börjar med White Willow Bark Peeling Mask. I första momentet, Ablator, med Deep Skin maskinen slipas döda hudceller skonsamt bort för att effekten av andra momentet NBE 1000 skall bli maximal.

NBE 3000-ansiktsbehandling är en hudföryngrande behandling. Den används huvudsakligen i lyftande syfte men kan med fördel även användas för att strama upp huden, reducera fett, stärka huden där ytliga kärl behöver döljas, reducering av pigmentfläckar eller för djuprengöring vid acne eller oren hy. Behandlingen avslutas med en ljuvlig alg mask. Behandlingen är varm skön och avslappnande samtidigt som huden byggs upp inifrån.

Behandlingen rekommenderas som kur på fem till tio gånger för bästa effekt men kan även utföras vid enstaka tillfällen. Efter genomgången kur rekommenderas återbesök inom två månader. Antal gånger och tid mellan behandlingarna beror till stor del på din huds kondition, vilket resultat du önskar och hur du sköter huden mellan behandlingarna. Teamwork ger bäst resultat.

För ytterligare information läs mer på www.nannic.se

Bryn- och Fransbehandlingar

Det finns flera nyanser att välja på till både fransar och bryn. Resultatet varar ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på till både fransar och bryn. Fransarna och brynen färgas först. Därefter plockas eller vaxas brynen till önskad form. Resultatet varar i ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på till både fransar och bryn. Fransarna och brynen färgas först. Därefter plockas brynen till önskad form. Resultatet varar i ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser av färger att välja på till brynen. Brynen färgas först och därefter plockas brynen till önskad form. Återbesök rekommenderas efter sex till åtta veckor.
Det finns flera olika nyanser av färger att välja på till brynen. Brynen färgas först och därefter plockas eller vaxas brynen till önskad form. Återbesök rekommenderas efter sex till åtta veckor.
Det finns många olika nyanser att välja på till brynen. Färgen håller i mellan sex och åtta veckor.
Det finns flera olika nyanser av färger att välja på till brynen. Brynen färgas först och därefter plockas brynen till önskad form. Återbesök rekommenderas efter sex till åtta veckor.
Formning görs av brynen genom plockning med pincett. För ett hållbart resultat bör behandlingen upprepas var 6-8 vecka.
Formningen av brynen görs genom plock eller genom att först använda vax för att få bort alla små hårstrån och därefter plocka till formen. Vax är bra för den som har mycket fjun. Resultatet varar ca 6-8 veckor.
Fransarna fästs runt en spole med lim. Permanentvätska och fixeringsvätska används precis som vid permanent av hår. Fransarna är böjda i ca två månader.
Fransfärgning i samband med fransböjningen har den fördelen att färgen ligger på fransarna kortare tid, än vid enbart färgning, men ger ändå samma goda resultat.
Fransarna fästs runt en spole med lim. Permanentvätska och fixeringsvätska används precis som vid permanent av hår. Fransarna är böjda i ca två månader.
Det finns flera olika nyanser att välja på till fransarna. Plock görs av brynen med pincett till önskad form. Resultatet varar i ca sex till åtta veckor.
Det finns flera nyanser av färger att välja på. Färgen håller i ca 6-8 veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på. Brynen plock eller vaxas till önskad form. Resultatet varar i ca sex till åtta veckor.
Det finns flera olika nyanser att välja på. Plock görs av brynen till önskad form. Resultatet varar i ca sex till åtta veckor.

Fotvård

Fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och avslutande massage.
Behandlingen är en effektiv, djup exfoliering som avlägsnar död hud på fötterna.
Fotbad, peeling, nagelvård, borttagning av förhårdnader, inpackning, massage av fötter och underben.
En behandling av fötter och underben för trötta och svullna fötter. Fotbad, peeling, inpackning och massage.

Frisör

1.Klippning
30 min 430,00 kr
Klippning med en kerstinbehandling
Färgförändring fr:850kr
Färg utväxt fr:850kr
Keratinbehandling är en uppbyggande behandling för strået. Lite mer än en inpackning.
Rekommenderas som en kur 2 gånger inom ca 5 veckor.
fr. 1200kr

Massage

Löser upp Triggerpunkter och spänningar i musklerna.
Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig mjukare, rörligare och lugnare.
Löser upp Triggerpunkter och spänningar i musklerna.
Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig mjukare, rörligare och lugnare.
Här jobbar jag enbart med benen... det samlas mycket vätska och slaggprodukter i våra ben och de känns ofta tunga och stumma. Om vi har dålig cirkulation i benen så känner vi ochså en trötthet i ryggslutet. Den här massagen är kraftig, och de just för att få fart på benens cirkulation. De är bra att dricka exrta med vatten inför behandlingen.
Varmt Välkommen!

Naglar

Borttagning av gelé och snabb manikyr
OBS Ej akryl!
Vi tar skonsamt bort gelélacken, så det inte skadar din egen nagel, lätt filning och insmörjning med nagelolja ingår.
Extra dekoration av naglar
Pris/nagel
Filar och lackar din naturliga nagel
Lagning av en nagel, senare än 1 vecka efter ord. besök
En skönbehandling för händerna.
Vi börjar med handbad samt fix av nagelband, sedan filning och polering och/eller lackning av naglarna.
Avslutas med en skön handmassage.
OBS utför inte fransk manikyr med nagellack.
Du får en lätt förstärkning av din egna nagel med gellack.
Håller 2-3veckor.
Du behöver inte boka borttagning vid återbesök utan bara den här tjänsten.
50 kr/set
Återbesök gäller om det görs inom 6 veckor efter föregående besök.
Gäller ENDAST naglar gjorda hos mig

Spraytan

Spraytan är en brun-utan-sol spray som gör dig vackert brun på bara några minuter.. Viktigt att göra en peeling innan och inte ha lotion, deo eller makeup på när du blir sprayad då detta kan påverka resultatet.
Mörkt löst sittande kläder rekomenderas.
Spraytan är en brun-utan-sol spray som gör dig vackert brun på bara några minuter.. Viktigt att göra en peeling innan och inte ha lotion, deo eller makeup på när du blir sprayad då detta kan påverka resultatet.
Mörkt löst sittande kläder rekomenderas.
Spraytan är en brun-utan-sol spray som gör dig vackert brun på bara några minuter.. Viktigt att göra en peeling innan och inte ha lotion, deo eller makeup på när du blir sprayad då detta kan påverka resultatet.
Mörkt löst sittande kläder rekomenderas.
Kom 2 på samma tid

Vaxningar, Ansikte

Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 2-3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.

Vaxningar, Kropp

Ingår hela ben från tårna samt bikinilinjen.
Håret bör vara minst 2 mm långt.
Ingår vax av hela ben från tårna.
Brasiliansk allt hår/delar av hår avlägsnas fram och bak (mellan skinkor). Metoden som används är Bodysugaring

Håret bör vara minst 2 mm långt.
Ingår halva ben från tårna till över knät samt bikinilinje.

Håret bör vara minst 2 mm långt.
Ingår vax av hela armarna från händer till axel, ej armhåla.
Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Bodysugaring
Håret bör vara minst 2 mm långt.
Vax av båda sidorna och ovansidan ev. upp mot naveln. Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Vax av båda sidorna av bikinilinjen men ej ovansidan och upp mot naveln. Hårstrånas längd bör vara minst 3 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Brasiliansk allt hår/delar av hår avlägsnas fram och bak (mellan skinkor).
Håret bör vara ca 3 mm långt.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara minst 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.
Hårstrånas längd bör vara ca 5 mm. Återbesök efter ca sex till åtta veckor. Ej bad, dusch, lotion eller sol inom ett dygn efter behandlingen.

Öronhåltagning

Nickelfria öronhängen används. Plast rekommenderas till barn. Målsmans medgivande krävs för att barn och ungdomar under 18 år ska få hål i öronen. Sommaren är ingen bra tid att göra hål i öronen om man tänker bada mycket.
Priset inkluderar en förpackning rengöringsservetter.
Tyvärr gör vi inte hål i brosket utan bara ett eller fler hål i öronsnibbarna.
Nickelfria öronhängen används. Till barn rekommenderas plast. Målsmans medgivande krävs för att barn och ungdomar under 18 år ska få hål i öronen. Möjlighet till två hål på en håltagning=göra båda hålen samtidigt. Sommaren är ingen bra tid att göra hål i öronen om man badar mycket.
Priset inkluderar en förpackning rengöringsservetter.
Tyvärr gör vi inte hål i brosket utan bara ett eller fler hål i öronsnibbarna.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Skönheten

Välkomna till oss på Skönheten.
Vi har det mesta inom hårvård, hudvård, och nagelvård. Som exempel kan nämnas hårförlängning, nagelförlängning, lash lift (permanent fransböjning) och pedikyr. Vi har flera olika produkter, inom ovanstående områden, och presentkort till försäljning.
Dessutom kan vi erbjuda permanent make-up och fillers vid vissa tillfällen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar. Vissa behandlingar går även att boka på lördagar och söndagar. Om du inte hittar någon tid som passar dig är du välkommen att ringa så kan vi komma överens om någon lämplig tid.
Adress
Byrumsgatan 6
621 58 VISBY
Södercentrum
Öppna i Google Maps 🗗