Gotlands Fotortopediska Verkstad

betyg4.6 Fantastiskt bra14 betyg
, Visby
Här kan du boka tider i Visby, Hemse samt i Väskinde. Jag har som regel mottagning i Visby två dagar i veckan på Visborgsområdet, Visborgsallén 49, samma hus som Vårdcentralen Visborg, men entré från motsatt sida. Varannan fredag finns jag i Hemse, då i lokal på vårdcentralen. Ett par dagar i veckan finns det möjlighet att boka kvällstider i min verkstadslokal i Väskinde. Det finns även möjlighet att få tid hos mig andra tider, kontakta mig då på tel 0760-51 45 55 Under den pågående pandemin har jag begränsade öppettider, men tider kommer att finnas i Väskinde, boka här eller kontakta mig via telefon, gärna sms.

Boka tjänst

Visby

  • Ortopediska inlägg i Visby Visborgsallén 4920 minuter · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Hasse Sandmark
4.6
(14 betyg)

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
14 betyg
Lättsamt och trevligt bemötande! Hasses kunnande gjorde att jag kände mig trygg och fick en känsla att detta verkligen kan hjälpa mig!
Mycket bra bemötande!
Blev förvånad av den snabba hanteringen! Det är man inte van vid++
Personlig service på högsta nivå

Om företaget

Jag har mottagning ett par dagar i veckan på Visborgsområdet, Visborgsallén 49, samma hus som Vårdcentralen Visborg, men entré från motsatt sida. Varannan fredag finns jag också på Hemse i vårdcentralens lokal och det finns också möjlighet att boka tid hos mig i Väskinde.

Bilder